creedithan
Decapat
Daha fazla
- Ekran kartı
- RTX 5070
Ön sipariş ile aldığım Slayer R9T 5070 modelinin yanında USB Bellek gönderdiler fakat ben onu işletim sistemi yüklemek için olduğunu zannedip içine dahi bakmadan içerisine Windows 11 yükledim. Desteğe bu durumdan bahsettiğimde ise sürücülerin bulunduğu sayfadan yükleyebilirsiniz dediler. Bende sayfayı kontrol ettiğimde yeni çıkan 5060 ve 5070 modellerin sürücüsü olmadığını gördüm ve desteğe geri yazdım. Onlarda 5070 Ti modellerin sürücüsünü yükleyebilirsiniz dedi. Yükledim fakat ilk biraz garip gelmeye başladı kısa yol tuşları inanılmaz gecikmeli çalışıyordu. Örneğin F7 ile klavye ışığını çalıştırma istediğimde yaklaşık 3 saniye bekliyordum. Bana garip gelmişti bu durum ve YouTube'da bir inceleme olup olmadığını kontrol etmek istedim. 5060 modelini inceleyen bir kanal gördüm. GameGaraj'ın kontrol merkezi uygulamasına girdiğinde bilgisayar fanların grafiğine kadar ayarlayabildiğini gördüm. Bende o seçenekler dahi yoktu. Bu durumda nasıl kurtulacağım bilmiyorum pazartesi günü en erken teknik destek alabiliyorum ve merak ettiğim şey bu sürücülerin değişip değişemeyeceği.