Ö ÖmerBerat Hectopat Katılım 29 Haziran 2021 Mesajlar 70 28 Aralık 2022 #1 Şu an elimde hazırda bir PDF dosyası var ve bu dosyanın içinde kulllanılan görselleri alıp başka bir PDF dosyasına koymak istiyorum da nasıl yapılacağını çözemedim, yardımcı olursanız sevinirim. Şimdiden teşekkür ederim.
Şu an elimde hazırda bir PDF dosyası var ve bu dosyanın içinde kulllanılan görselleri alıp başka bir PDF dosyasına koymak istiyorum da nasıl yapılacağını çözemedim, yardımcı olursanız sevinirim. Şimdiden teşekkür ederim.
omrx Hectopat Katılım 13 Aralık 2020 Mesajlar 1.523 Çözümler 11 28 Aralık 2022 #2 Sağ tık yapınca kopyalama seçeneği çıkmıyor mu?
Ö ÖmerBerat Hectopat Katılım 29 Haziran 2021 Mesajlar 70 28 Aralık 2022 #3 omrx dedi: Sağ tık yapınca kopyalama seçeneği çıkmıyor mu? Genişletmek için tıkla... Hangi uygulama üzerinden yapabilirim PC de açacak program yok.
omrx dedi: Sağ tık yapınca kopyalama seçeneği çıkmıyor mu? Genişletmek için tıkla... Hangi uygulama üzerinden yapabilirim PC de açacak program yok.
omrx Hectopat Katılım 13 Aralık 2020 Mesajlar 1.523 Çözümler 11 28 Aralık 2022 #4 Firefox veya Google Chrome veya Edge kolaylıkla açar pdf dosyalarını. Dener misiniz?