Sekii Decapat Katılım 20 Temmuz 2023 Mesajlar 146 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Kasım 2023 #1 Slayt hazırlamam gerek ve Microsoft PowerPoint 2007 indirdim ama açılmıyor, nereden indirebilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 21 Kasım 2023
Aurora1 Hectopat Katılım 30 Ocak 2023 Mesajlar 5.012 Çözümler 23 Yer Güney Kore 21 Kasım 2023 #2 Slaytın illa PowerPoint ile hazırlanması gerekmiyorsa Prezi gibi seçeneklere de bakabilirsin bence.
Sekii Decapat Katılım 20 Temmuz 2023 Mesajlar 146 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Kasım 2023 #3 Aurora1 dedi: Slaytın illa PowerPoint ile hazırlanması gerekmiyorsa Prezi gibi seçeneklere de bakabilirsin bence. Genişletmek için tıkla... PowerPoint zorunlu değil ama okuldaki akıllı tahtada açılırmıki çok saçma bir işletim sistemi var tahtalarda
Aurora1 dedi: Slaytın illa PowerPoint ile hazırlanması gerekmiyorsa Prezi gibi seçeneklere de bakabilirsin bence. Genişletmek için tıkla... PowerPoint zorunlu değil ama okuldaki akıllı tahtada açılırmıki çok saçma bir işletim sistemi var tahtalarda
Meliko24 Hectopat Katılım 26 Aralık 2020 Mesajlar 140 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Kasım 2023 #4 indirmeden ücretsiz bir şekilde web sürümünü kullanabilirsin : Sign in to your Microsoft account www.office.com
indirmeden ücretsiz bir şekilde web sürümünü kullanabilirsin : Sign in to your Microsoft account www.office.com
Aurora1 Hectopat Katılım 30 Ocak 2023 Mesajlar 5.012 Çözümler 23 Yer Güney Kore 21 Kasım 2023 #5 Sekii dedi: PowerPoint zorunlu değil ama okuldaki akıllı tahtada açılırmıki çok saçma bir işletim sistemi var tahtalarda Genişletmek için tıkla... Okulda da aynı program olması lazım sanırım, sıkıntı çıkarabilir gibi.
Sekii dedi: PowerPoint zorunlu değil ama okuldaki akıllı tahtada açılırmıki çok saçma bir işletim sistemi var tahtalarda Genişletmek için tıkla... Okulda da aynı program olması lazım sanırım, sıkıntı çıkarabilir gibi.
Sekii Decapat Katılım 20 Temmuz 2023 Mesajlar 146 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Kasım 2023 #6 Aurora1 dedi: Okulda da aynı program olması lazım sanırım, sıkıntı çıkarabilir gibi. Genişletmek için tıkla... Zaman ayırdığın için teşekkür ederim denerim gene de Meliko24 dedi: İndirmeden ücretsiz bir şekilde web sürümünü kullanabilirsin: Sign in to your Microsoft account www.office.com Genişletmek için tıkla... Şu an bilgisayarda değilim birazdan açarım teşekkür ederim Zaman ayırdığın için
Aurora1 dedi: Okulda da aynı program olması lazım sanırım, sıkıntı çıkarabilir gibi. Genişletmek için tıkla... Zaman ayırdığın için teşekkür ederim denerim gene de Meliko24 dedi: İndirmeden ücretsiz bir şekilde web sürümünü kullanabilirsin: Sign in to your Microsoft account www.office.com Genişletmek için tıkla... Şu an bilgisayarda değilim birazdan açarım teşekkür ederim Zaman ayırdığın için
Aurora1 Hectopat Katılım 30 Ocak 2023 Mesajlar 5.012 Çözümler 23 Yer Güney Kore 21 Kasım 2023 #7 Sekii dedi: Zaman ayırdığın için teşekkür ederim denerim gene de Şu an bilgisayarda değilim birazdan açarım teşekkür ederim Zaman ayırdığın için Genişletmek için tıkla... Rica ederim, kolay gelsin.
Sekii dedi: Zaman ayırdığın için teşekkür ederim denerim gene de Şu an bilgisayarda değilim birazdan açarım teşekkür ederim Zaman ayırdığın için Genişletmek için tıkla... Rica ederim, kolay gelsin.