Mr White Hectopat Katılım 30 Haziran 2022 Mesajlar 126 28 Şubat 2023 #1 Arkadaşlar slazenger.com'dan ayakkabı almayı düşünüyorum. Site güvenilir midir? Alışveriş yapan arkadaşlar cevap verirse çok sevinirim.
Arkadaşlar slazenger.com'dan ayakkabı almayı düşünüyorum. Site güvenilir midir? Alışveriş yapan arkadaşlar cevap verirse çok sevinirim.
D diegoarmano Hectopat Katılım 22 Ocak 2022 Mesajlar 2.001 Çözümler 1 28 Şubat 2023 #11 Slazenger Türkiye'de farklı bir şekilde üretim yapıyor sadece marka ait. Türkiye'de üretilen ürünlerin Kinetix'ten farkı yok kaliteli değiller. Artı 0 Eksi
Slazenger Türkiye'de farklı bir şekilde üretim yapıyor sadece marka ait. Türkiye'de üretilen ürünlerin Kinetix'ten farkı yok kaliteli değiller.
technope Hectopat İndirim Avcısı Katılım 28 Kasım 2020 Mesajlar 3.090 Çözümler 11 28 Şubat 2023 #12 Mr White dedi: Hocam 250 liraya ayakkabi görünce sorguladım biraz. Genişletmek için tıkla... Trendyol'daki ürün yorumlarına bakarak al derim. Malesef ayakkabıların fotoğrafı güzel olsa da kalite olarak çok çabuk yıprandığını belirtmişler. Artı 0 Eksi
Mr White dedi: Hocam 250 liraya ayakkabi görünce sorguladım biraz. Genişletmek için tıkla... Trendyol'daki ürün yorumlarına bakarak al derim. Malesef ayakkabıların fotoğrafı güzel olsa da kalite olarak çok çabuk yıprandığını belirtmişler.