sldh.dat dosyası silinmesine rağmen tekrar oluşuyor

trotrus

Decapat
Daha fazla  
Benden habersiz masaüstüme sldh.dat adında bir dosya oluşmuştu ben de sildim. Sonra bir daha oluştu bir daha sildim ama böyle devam etmeye başladı neden oluşuyor bilen var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Benden habersiz masaüstüme sldh.dat adında bir dosya oluşmuştu ben de sildim. Sonra bir daha oluştu bir daha sildim ama böyle devam etmeye başladı neden oluşuyor bilen var mı?

Aynısı bende de olmaya başladı benim düşüncem Windows 10 için bu yorumdan 1 veya 2 gün önce getirdikleri kalite güncellemesi ile bağlantılı olduğu yönünde sistem geri yükleme geri yükleme noktasından geri yükleme yaparsak düzelir tahminimce veya girip güncellemeyi kaldırırsak falan trojan veya RAT yazılımı değil Microsoft ile bağlantısı olduğunu düşünüyorum veri depoluyor ama ne için onu çözemedim Update açıklamalarında yazar tahminimce yoksa Windows 10 kaynaklıdır ve bir önceki kalite sürümüne dönerek bundan kurtulabiliriz...

Bende de oluşturuyor bu dosyayı. Nedense her zaman valoranttan çıktığımda yapıyor. 3-4 gün önce formatlamıştım pcyi. Riota ticket attım bakalım ne dicekler.

Konuya pek bakamadım ama riota attığım tickettan cevap geldi. Oyunla alakalı olduğunu ve bu dosyanın oyun içi ayarları kaydettiğini ve oyundan çıkınca otomatik silinmesi gerekirken masaüstünde çıkan bir sorun olduğunu söyledi istersen oyunu silip tekrar yüklememi tavsiye ettiler.

valo ile alakası yokkk
neyle alakalı peki bari yazsaydın neyle alakalı olduğunu bizde öğrenelim :)

dosyadan kurtulma yöntemi buldum üzerine sağ tıklayın özellikler genel sekmesinden gizli kutucuğuna tıklayın uygula deyin tamamdır

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı