The Definitive Edition of the critically acclaimed, award winning open-world action adventure, reworked, rebuilt and re-mastered for the new generation. With all previously available DLC included and a wealth of tech and visual improvements, Hong Kong has never felt so alive.
store.steampowered.com
Kısaca Hong Kong'da geçen GTA benzeri oyun diyebilirim.
Hikayesi ve oynanışı keyiflidir, tek sıkıntısı araba kontrolleri kötü ama bir süre sonra alışılıyor.
Bu fiyata bu kalitede oyun bulmak zor, fırsatı kaçırmayın.
The Definitive Edition of the critically acclaimed, award winning open-world action adventure, reworked, rebuilt and re-mastered for the new generation. With all previously available DLC included and a wealth of tech and visual improvements, Hong Kong has never felt so alive.
store.steampowered.com
Kısaca Hong Kong'da geçen GTA benzeri oyun diyebilirim.
Hikayesi ve oynanışı keyiflidir, tek sıkıntısı araba kontrolleri kötü ama bir süre sonra alışılıyor.
Bu fiyata bu kalitede oyun bulmak zor, fırsatı kaçırmayın.
Eski güzel günler... Eski ama bir o kadar da güzel bir oyundur. Bu fiyata döner bile yiyemiyorsunuz dolayısı ile fazla konuşmaya gerek yok alın kütüphanenizde dursun. Yakında 200-300 TL bandına çıkar zaten :d
Açık dünyada lavaboda işebilyorsunuz arkadaşlar daha ne olsun. Şaka maka kaliteli ve Batman mekaniklerini güzel almış bir oyun. Silah mekaniği biraz can sıkabilir o kadar.
Çok zevkli ve sürükleyici bir oyun. Türkçe yama kurup eğlenerek oynadım ama 13. Saatin sonunda bi baygınllık ve 'ben hep aynı şeyleri yapıyorum' hissiyatı geldi. Belki benim sorunumdur ama 13 tlye göre çok çok iyi bir oyundur.