Sleeping Dogs Definitive Edition gamepad ile oynarken ekran çevrilmiyor

Henss

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Asus Prime A520M-K
Ryzen 3 1200
8x2=16 GB Hikvision 3100 MHZ RAM
Asus Expedition RX 470 4 GB
Aerocool VX Plus 400
Toshiba 1 TB HDD
Lexar 256 GB M.2 SSD
Merhaba. Oyunu gamepad ile oynarken sağ analogla ekran döndürülmüyor. RT tuşuna basınca da duraklama menüsüne atıyor. X360CE'yi denedim ancak bir faydası olmadı. Nasıl çözebilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Steam'den oynuyorsan gamepad ayarlarından tuş ataması yap. X360CE için de aynısı geçerli. Olmadı oyun ayarlarında var mı emin değilim fakat varsa alternatif atamalara geç.

Steam için>ayarlar>aygıt girdilerini test>aygıt girdilerini sıfırla/kur seçeneklerinden atama yapabilirsin.

Şimdi deniyorum.

Olmadı. Alternatif atamaları ise oyunda bulamadım. Tuş atamaya çalışıyorum ancak klavye tuşları atanıyor sadece.

Kontrolcü>harici oyun kumandası ayarları başlığı altında "Xbox genişletilmiş özellik desteği sürücüsü" açarsanız sanırım indirme yapması lazım. Ekstra olarak "PS kontrolcü desteği" gibi ayarlar da var. Biraz kurcalarsanız çözeceğinizi düşünüyorum.

Xbox360CE'ye dönersek: İndirdiğiniz EXE'yi oyunun bulunduğu klasöre atmanız gerekiyor. Daha sonra çalıştırın. Sağ altta "Auto" butonuna tıklarsanız atama yapacaktır. Yapamıyorsanız üst kısımndaki "Game:" seçeneğinden XBOX360 Controller emulatorü seçmeniz gerkiyor. Tuş ataması yaptıktan sonra sağ üstten "save all" tıklamayı unutmayın. Ayrıca Xinput file hatası alırsanız Games başlığından aşağıdaki hata verilen input ismini seçip dosyalara ekleyebilirsiniz.

Bildiğim başka yöntem yok yardımcı olamadıysam kusura bakmayın.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2024-07-17 031636.png
    57,7 KB · Görüntüleme: 28
  • Ekran görüntüsü 2024-07-17 031933.jpg
    172,9 KB · Görüntüleme: 35
  • Ekran görüntüsü 2024-07-17 032531.png
    84,2 KB · Görüntüleme: 35
Maalesef hocam. Bu güzelim oyunu klavye ve mouse ile oynamak zorunda kalacağım. Bundan dolayı çok üzgünüm.
Bildiğim başka yöntem yok yardımcı olamadıysam kusura bakmayın.
Uğraştığınız için çok teşekkür ederim.

Maalesef hocam. Bu güzelim oyunu klavye ve mouse ile oynamak zorunda kalacağım. Bundan dolayı çok üzgünüm.

Uğraştığınız için çok teşekkür ederim.

Merhaba, biraz geç olacak ama geçen oynarken bende aynı hatayı fark ettim araştırdığımda oyunun dosyasındaki xinput1_3.dll ismini değiştirip xinput9_1_0.dll yaptım ve hata bende düzeldi.

Merhaba, biraz geç olacak ama geçen oynarken bende aynı hatayı fark ettim araştırdığımda oyunun dosyasındaki xinput1_3.dll ismini değiştirip xinput9_1_0.dll yaptım ve hata bende düzeldi.
Sorun hala devam ediyor. Şimdi deneyeyim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…