RHEZNOW Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Temmuz 2020 Mesajlar 2.578 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ağustos 2022 #1 Güvenilir bildiğiniz bir yama var mı?
erendemiray7 Hectopat Katılım 17 Eylül 2021 Mesajlar 949 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ağustos 2022 #2 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu videodakileri uygula normalde direkt linki atıp ne yapacağını söylicektim ama d0sya tc linki yasak sanırım.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu videodakileri uygula normalde direkt linki atıp ne yapacağını söylicektim ama d0sya tc linki yasak sanırım.
for heo legi Hectopat Katılım 4 Ekim 2020 Mesajlar 358 Çözümler 1 10 Ağustos 2022 #3 RHEZNOW dedi: Güvenilir bildiğiniz bir yama var mı Genişletmek için tıkla... Ben hatırladığım kadarıyla orjinal oyunda yama bozuktu yani çalışmıyordu. O yüzden crack indirmiştim. Sleeping Dogs Definitive Edition Türkçe Yaması Var Mı? bu konudan megadan indirip kurmuştum.
RHEZNOW dedi: Güvenilir bildiğiniz bir yama var mı Genişletmek için tıkla... Ben hatırladığım kadarıyla orjinal oyunda yama bozuktu yani çalışmıyordu. O yüzden crack indirmiştim. Sleeping Dogs Definitive Edition Türkçe Yaması Var Mı? bu konudan megadan indirip kurmuştum.