J jaboc Decapat Katılım 18 Nisan 2023 Mesajlar 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Haziran 2023 #1 Sleping dogs siyah ekran hatası oyunu indirdik açıldı ama sonra Türkçe yama kurdum girdim siyah ekran oluştu sadece mouse imleci görünüyor. Dosya Ekleri IMG_20230622_210215_018.jpg 111,4 KB · Görüntüleme: 56
Sleping dogs siyah ekran hatası oyunu indirdik açıldı ama sonra Türkçe yama kurdum girdim siyah ekran oluştu sadece mouse imleci görünüyor.
3 394919 Kilopat Katılım 6 Aralık 2020 Mesajlar 5.589 Makaleler 1 Çözümler 12 23 Haziran 2023 #2 jaboc dedi: Sleping dogs siyah ekran hatası oyunu indirdik açıldı ama sonra Türkçe yama kurdum girdim siyah ekran oluştu sadece mouse imleci görünüyor. Genişletmek için tıkla... Hocam oyunu bozabilir bazı yamalar veya sizin yaptığınız yanlış bir şey yapasım oynamaya çalışın. Benim başıma da çok geldi. Artı 0 Eksi
jaboc dedi: Sleping dogs siyah ekran hatası oyunu indirdik açıldı ama sonra Türkçe yama kurdum girdim siyah ekran oluştu sadece mouse imleci görünüyor. Genişletmek için tıkla... Hocam oyunu bozabilir bazı yamalar veya sizin yaptığınız yanlış bir şey yapasım oynamaya çalışın. Benim başıma da çok geldi.