Sleeping Dogs ve GTA'nın farkları

Tabi Gta 5 ile kıyaslayamayız. Gta San Andreas ile kıyaslarsak ne tür farkları vardır.
Sen GTA demişşin GTA San Andreas dememişşin ki. :D Neyse ben sleeping dogs'u sadece bir kere oynamıştım, oda arkadaşlarımda. Ama siz GTA deyince ben direk GTA V dediniz sandım ve direk "gta 5 her türlü ezer" diyip cevap verdim :D

Neyse gelelim asıl konuya. Gördüğüm kadarıyla grafikler kafa kafaya geldi bana ama sanki sleeping dogs'taki fizik san andreas'dan biraz kötü gibiydi.

San Andreas çok güzel bir oyun olarak geldi o tarihte hangi oyun onun gibiydi namını salan 2 oyun vardır GTA Serisinde Vice City ve San Andreas. Vice City bile bence hala çok güzel. Sleeping Dogs'u bir türlü sevemedim.

Hangi oyunu olursa olsun GTA efsanedir. Anladığım kadarıyla SD, GTA'nın yanına yaklaşamazmış, oynuyup görcez :) Konu Kilitlenebilir.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı