Tab2Nesquik Decapat Katılım 11 Şubat 2023 Mesajlar 98 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ocak 2024 #1 AliExpress'te ekte bıraktığım sleeved cable gördüm almayı düşünüyorum fakat donanımlara zarar verebileceğini düşünüyorum. Bilgisi olanlar cevaplarsa sevinirim. Dosya Ekleri resim_2024-01-02_211822164.png 658,4 KB · Görüntüleme: 42 Son düzenleyen: Moderatör: 2 Ocak 2024
AliExpress'te ekte bıraktığım sleeved cable gördüm almayı düşünüyorum fakat donanımlara zarar verebileceğini düşünüyorum. Bilgisi olanlar cevaplarsa sevinirim.
Jeblion Centipat Katılım 8 Kasım 2023 Mesajlar 218 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ocak 2024 #2 Hocam, bu tarz ürünlerde ucuzuna kaçmamak lazım. Biraz paraya kıyıp yurt içinde yorumlara bakaraktan almanız daha iyi olacaktır.
Hocam, bu tarz ürünlerde ucuzuna kaçmamak lazım. Biraz paraya kıyıp yurt içinde yorumlara bakaraktan almanız daha iyi olacaktır.
Ayreminis Hectopat Katılım 11 Kasım 2020 Mesajlar 532 Çözümler 3 2 Ocak 2024 #3 Bilindik markalardan alınması daha makul bence. İçinden akım geçen hiçbir şey şansa bırakılmamalı diye düşünüyorum. Onun dışında, extension kabloları doğrudan PSU'ya takmadığınız sürece herhangi bir zararı yok
Bilindik markalardan alınması daha makul bence. İçinden akım geçen hiçbir şey şansa bırakılmamalı diye düşünüyorum. Onun dışında, extension kabloları doğrudan PSU'ya takmadığınız sürece herhangi bir zararı yok