SLI 3 GTX 970 tabanlı sistemi satıp DDR4 sistem almak mantıklı mı?

Kuvvetmira27

Megapat
Daha fazla  

COOLER MASTER CM693 + SEIDON 120V SIVI SOĞUTMALI MidT ATX SİYAH KASA ve
Snopy Rampage SN-R5 kulaklık ve 300 TL değerinde masada dahil 8000 Tl'ye alıcı buldum bu fiyata DDR 4 güzel bir sistem toplayabilir miyim? Vatan'dan ve tek ekran kartı almayı düşünüyorum bu 2 tane 970 daha performanslı olur mu? Yani 8000 TL'ye sistemi satmaya değer mi ?

Son düzenleyen: Moderatör:

8bin Tl ile bir sistem toplayıp bu sistemle 1080p monitörde oynamak sizce de biraz saçma olmaz mı ? En az 1440p olmalı şahsıma göre.

Satabiliyosan o sistemi 1 sn durma derim. Üstteki sistemi sadece modüler 80+ gold 750 psu ile değiştirerek alabilirsin 600w sıkıntı doğurabilir işlemci ve ekran kartına oc yaparsan.
Evet aslında haklısınız. PSU da önereyim hemen o zaman COOLER MASTER V750 GOLD 80PLUS 750W MODÜLER GÜÇ KAYNAĞI

8bin Tl ile bir sistem toplayıp bu sistemle 1080p monitörde oynamak sizce de biraz saçma olmazmı ? en az 1440p olmalı şahsıma göre.
Bütçe olsa Bütçe artarsa AOC 24" G2460PG G-SYNC GAMING MONİTÖR- 1 Ms- 144Hz
Niçin bunu önermeyelim.

Monitör dahil 8 bin TL lik sistem toplanıyor ve bütçemiz yok. Kasa, psu, anakart vb. performansa pek etkisi olmayan birkaç parçadan kısılarak bu bütçe açılabilir.

Not: 1 aydır banlıyım yazı yazmayı unuttum hatam olursa lütfen 1 gün banlayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…