SLI 3 GTX 970 tabanlı sistemi satıp DDR4 sistem almak mantıklı mı?

Kuvvetmira27

Megapat
Daha fazla  
Adsız.jpg

COOLER MASTER CM693 + SEIDON 120V SIVI SOĞUTMALI MidT ATX SİYAH KASA ve
Snopy Rampage SN-R5 kulaklık ve 300 TL değerinde masada dahil 8000 Tl'ye alıcı buldum bu fiyata DDR 4 güzel bir sistem toplayabilir miyim? Vatan'dan ve tek ekran kartı almayı düşünüyorum bu 2 tane 970 daha performanslı olur mu? Yani 8000 TL'ye sistemi satmaya değer mi ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Evet değer. 980 Tİ ve DDR4 bir sistem toplanır çok güzel o fiyata. Örneğin:
Eki Görüntüle 105199
7600 gibi bir fiyat çıkıyor. Termal macun olarak: NOCTUA NT-H1 1.4ml / 3.5 gr Termal macun - inventus

Monitör olarak da: ASUS 23.6" VS247HR GENİŞ EKRAN LED MONİTÖR olabilir ama fazla araştırmadım. Bütçe artarsa Benq'lara bakabilirsiniz.

8bin Tl ile bir sistem toplayıp bu sistemle 1080p monitörde oynamak sizce de biraz saçma olmaz mı ? En az 1440p olmalı şahsıma göre.

Satabiliyosan o sistemi 1 sn durma derim. Üstteki sistemi sadece modüler 80+ gold 750 psu ile değiştirerek alabilirsin 600w sıkıntı doğurabilir işlemci ve ekran kartına oc yaparsan.
Evet aslında haklısınız. PSU da önereyim hemen o zaman:D COOLER MASTER V750 GOLD 80PLUS 750W MODÜLER GÜÇ KAYNAĞI

8bin Tl ile bir sistem toplayıp bu sistemle 1080p monitörde oynamak sizce de biraz saçma olmazmı ? en az 1440p olmalı şahsıma göre.
Bütçe olsa:) Bütçe artarsa AOC 24" G2460PG G-SYNC GAMING MONİTÖR- 1 Ms- 144Hz
Niçin bunu önermeyelim.

Evet aslında haklısınız. PSU da önereyim hemen o zaman:D COOLER MASTER V750 GOLD 80PLUS 750W MODÜLER GÜÇ KAYNAĞI

Bütçe olsa:) Bütçe artarsa AOC 24" G2460PG G-SYNC GAMING MONİTÖR- 1 Ms- 144Hz
Niçin bunu önermeyelim.

Monitör dahil 8 bin TL lik sistem toplanıyor ve bütçemiz yok. Kasa, psu, anakart vb. performansa pek etkisi olmayan birkaç parçadan kısılarak bu bütçe açılabilir.

Not: 1 aydır banlıyım yazı yazmayı unuttum hatam olursa lütfen 1 gün banlayın.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı