SLI GTX 950 için PSU ve Kasa Önerisi

Sevmediğini belirtmişsin ama sli için oldukça iyi bir kasa olduğundan zalman z3 ü bir daha düşün derim.
Soğutucuya gerek yok. İşlemci hem oc olmuyor hemde düşük w yiyor. Ve bahsettiğin gibi lol gibi bir oyunda turboya da gerek yok.

Bende bu olayı anlamıyorum. 700 lira işlemciye para veriliyor. Ama 50 lira daha verip soğutucu almaktan kaçınılıyor. Stok soğutucu hem ses yapar hem de yeterli olmaz. 50 lira daha ver çok değil. Ömrünü uzatır işlemcinin soğuk çalışması. Mutlaka cpu soğutucu al. 50 lira kimseyi fakir zengin yapmaz sisteminin ömrünü uzatır.

Ayrıca;
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Tavsiyeniz için teşekkür ederim. Ben ısınmayacağını düşünüyorum ama yine de işi garantiye almak daha doğru. Fakat gönderdiğiniz video baya eski Zorla yakıyorlar işlemcileri 360 Derece falan diyor...

Stok soğutucu işinize yarayacaktır.
Teşekkür ederim.

İyi de MSI B150 SLI desteği yok ki.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben işlemcime iyi soğutucu almak için bu video ile kendimi ikna etmiştim 2006'da ama olsun ikna oldum

İyi de MSI B150 SLI desteği yok ki.
Dostum bana şuan çok sert bir tokat atmış bulunmaktasın... Bi dakika ya gerçekten mi?!?!? Crossfire olduğunu biliyorum ama o AMD ekran kartları için. Ben bu anakartla SLI yapamaz mıyım? Öyleyse H110M Gaming 450W Psu alacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…