SLI için X99 mu, Z170 mi seçilmeli?

Markaya bağlı, Nvidia 980 165W, 980ti 250W güç tüketirken, Ati'nin son serileri 250W ve üzeri güç tüketmektedir. Örnek; ATI R9 390X 258W. Ben Corsair RM1000 aldım kafam rahat , Bu arada GTX 980ti, R9 390X'de daha güçlü bir ekran kartı bence.

Bir süredir takip ediyorum bu bilgisayar bileşenlerini yanlışsam düzeltin hocam güç kaynakları zamanla verimliliği düşüyormuş sli için 850 değeri makulmu ben 1000 watt felan bekliyordumda.

850 uygundur ideal. PSU'nun 80+ sertifikası olmasına dikkat et ve Gold olursa daha iyi olur. Verimliliği daha yüksek olur.

Ben yine 1000 watt olarak not alayım kafam rahat olur dimi takılmaz etrafa. Yeni konu açmak istemiyorum hocam örnek verdiğiniz anakart MSİ Gaming M7 sli için felan güzel olurmu ne dersiniz vaya öneriniz olurmu anakartada?

X99 anakartına 2SLI yanında 750 80+ bi psu tak arkana bile bakma, 750w psu çok rahat sistemi besleyecektir.

Evet SLI için idealdir, ben bayağı incelemiştim almadan önce, fiyat olarakta gayet uygun diğer sınıflarına göre.

Şimdi her yiğit yoğurdu farklı şekilde yiyebilir, yani bu anakartta en beğendiğim özellik O.C Genie özelliği, bios'a girdin O.C genie'e tıkladın sistemi kendiliğinden O.C yapıyor mesela, örnek bunda Audio Boost2 ses özelliği var, Asus X99 deluxe'da Cyrstal sound var, ama ben Bu anakartın Asus X99- Deluxe'dan daha iyi olduğunu düşünüyorum. Şahsi fikrim.

Mesela Asus X99 Deluxe 64GB ram desteklerken, MSI X99a Gaming 7 128 GB ram destekliyor. Daha fazlası için bi karşılaştırma; http://motherboards.specout.com/compare/4070-4077/ASUS-X99-DELUXE-vs-MSI-X99S-GAMING-7

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…