G Gamiurams Ziyaretçi 17 Şubat 2014 #21 Mirkan Şenol dedi: Alma. Bir şeye yaramıyor diyorum daaa. Benchmark testlerinde işe yarıyor sadece. Genişletmek için tıkla... Tecrübe konuşuyor
Mirkan Şenol dedi: Alma. Bir şeye yaramıyor diyorum daaa. Benchmark testlerinde işe yarıyor sadece. Genişletmek için tıkla... Tecrübe konuşuyor
Mirkan Şenol Kilopat Katılım 12 Eylül 2013 Mesajlar 937 Yer İstanbul, Turkey Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Boş gezenin boş kalfası ... 17 Şubat 2014 #22 Yunus, 2-3 yıl rahatsın. Sorna grafik ayarlarında ufak kısmalar yaparak 1-2 yıl daha gider. Tabi tahmini konuşuyorum, teknolojinin hızına yetişebilmek mümkün değil. Belki bir oyun çıkar 4 tane titanı zorlar.
Yunus, 2-3 yıl rahatsın. Sorna grafik ayarlarında ufak kısmalar yaparak 1-2 yıl daha gider. Tabi tahmini konuşuyorum, teknolojinin hızına yetişebilmek mümkün değil. Belki bir oyun çıkar 4 tane titanı zorlar.
yunus emre Megapat Katılım 16 Aralık 2013 Mesajlar 898 Çözümler 2 17 Şubat 2014 #23 Evet doğru diyorsunuz mirkan bey. Aslında gtx titan bile gereksiz günümüz oyunlarına. Metro last light oyununda yağ gibi akıyor 60 fps alıyorum.
Evet doğru diyorsunuz mirkan bey. Aslında gtx titan bile gereksiz günümüz oyunlarına. Metro last light oyununda yağ gibi akıyor 60 fps alıyorum.