Slim kasa için ekran kartı

MücahitÇELİK

Hectopat
Daha fazla  
Öncelile bu donanım konusu hakkında çok bilgim yok yanlış ya da alakasız bir şey dersem kusura bakmayın. Benim bilgisayarım " HP Compaq 8200 Elite sff PC " kasa Slim olduğu için her ekran kartıda uymuyor bazı ekran kartları uyuyor ve bulmasıda zor. Bildiğiniz varsa benim bilgisayarıma uygun olacak ve ortalama 400-700 TL arası fiyata bildiğiniz varsa önerir misiniz? İşe yararsa diye PC'nin özelliklerini de yazıyorum.
İşlemci: Intel Core i3-2100 3.10 GHz (4CPU's)
Ekran kartı: Intel(r) HD Graphics 2000.
RAM: 4 GB DDR3 1333MHz.
Anakart: Modelini bilmiyorum sadece SATA2 olduğunu biliyorum.
Ve şu an bilgsayarda HDD takılı SSD yok.

Son düzenleyen: Moderatör:
Öncelile bu donanım konusu hakkında çok bilgim yok yanlış ya da alakasız bir şey dersem kusura bakmayın. Benim bilgisayarım " HP Compaq 8200 Elite sff PC " kasa Slim olduğu için her ekran kartıda uymuyor bazı ekran kartları uyuyor ve bulmasıda zor. Bildiğiniz varsa benim bilgisayarıma uygun olacak ve ortalama 400-700 TL arası fiyata bildiğiniz varsa önerir misiniz? İşe yararsa diye PC'nin özelliklerini de yazıyorum.
İşlemci: Intel Core i3-2100 3.10 GHz (4CPU's)
Ekran kartı: Intel(r) HD Graphics 2000.
RAM: 4 GB DDR3 1333MHz.
Anakart: Modelini bilmiyorum sadece SATA2 olduğunu biliyorum.
Ve şu an bilgsayarda HDD takılı SSD yok.

GTX 750 Ti tek fan.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı