B Bora Tekin Decapat Katılım 24 Nisan 2021 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ocak 2024 #1 PS4 Pro'dan PS5'e geçeceğim. Slim kasa mı fat kasa mı almalıyım kararsız kaldım, yardımcı olur musunuz?
PS4 Pro'dan PS5'e geçeceğim. Slim kasa mı fat kasa mı almalıyım kararsız kaldım, yardımcı olur musunuz?
3 3522 Gigapat Katılım 15 Nisan 2013 Mesajlar 4.159 Makaleler 1 Çözümler 17 9 Ocak 2024 #2 İleride satarım derseniz Slim. Satmam derseniz FAT. FAT alıp aradaki fiyat farkı ile 1-2TB ssd alabilirsiniz.
İleride satarım derseniz Slim. Satmam derseniz FAT. FAT alıp aradaki fiyat farkı ile 1-2TB ssd alabilirsiniz.
Arthurmorgan313 Hectopat Katılım 20 Aralık 2021 Mesajlar 677 Çözümler 3 9 Ocak 2024 #3 Bence standart modeli alın. Fiyat farkına değmez gram fark yok.
S sancarsavas Hectopat Katılım 27 Haziran 2021 Mesajlar 772 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ocak 2024 #4 Ben slim aldım. Tamamen görsel bir tercih. Görsel anlamda bir fark oluşturmuyorsa fat alıp geçebilirsiniz
Ben slim aldım. Tamamen görsel bir tercih. Görsel anlamda bir fark oluşturmuyorsa fat alıp geçebilirsiniz
CS Relboron Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Zamanın Tanığı Katılım 30 Kasım 2019 Mesajlar 10.237 Makaleler 2 Çözümler 82 Yer İzmir 9 Ocak 2024 #5 Arkadaşlar fiyat farkına değmez demiş ama nereden ne kadara aldığınıza bağlı. Ben 19 Bin TL ye aldım PS5 Slimi. O fiyatlara alıyorsanız Fat almanıza gerek yok.
Arkadaşlar fiyat farkına değmez demiş ama nereden ne kadara aldığınıza bağlı. Ben 19 Bin TL ye aldım PS5 Slimi. O fiyatlara alıyorsanız Fat almanıza gerek yok.
lecturer55 Picopat Katılım 6 Aralık 2024 Mesajlar 115 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ocak 2025 #6 Fat daha güzel devlet gibi cihaz maaşallah göz dolduruyor. Slim eh işte adı gibi slim fit
hudson51 Hectopat Katılım 24 Ocak 2022 Mesajlar 3.055 Çözümler 4 7 Ocak 2025 #7 Bora Tekin dedi: PS4 Pro'dan PS5'e geçeceğim. Slim kasa mı fat kasa mı almalıyım kararsız kaldım, yardımcı olur musunuz? Genişletmek için tıkla... Slim öneririm bende. Fiziksel oyun ile de işin yoksa kap gitsin.
Bora Tekin dedi: PS4 Pro'dan PS5'e geçeceğim. Slim kasa mı fat kasa mı almalıyım kararsız kaldım, yardımcı olur musunuz? Genişletmek için tıkla... Slim öneririm bende. Fiziksel oyun ile de işin yoksa kap gitsin.
Michael_Myers Centipat Katılım 19 Haziran 2024 Mesajlar 740 Çözümler 7 7 Ocak 2025 #8 3522 dedi: İleride satarım derseniz Slim. Satmam derseniz fat. Fat alıp aradaki fiyat farkı ile 1-2TB SSD alabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Fiyat farkı derken. Slim fat kasadan ucuz.
3522 dedi: İleride satarım derseniz Slim. Satmam derseniz fat. Fat alıp aradaki fiyat farkı ile 1-2TB SSD alabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Fiyat farkı derken. Slim fat kasadan ucuz.
Carl_Castle Hectopat Katılım 1 Ocak 2022 Mesajlar 359 7 Ocak 2025 #9 Michael_Myers dedi: Fiyat farkı derken. Slim fat kasadan ucuz. Genişletmek için tıkla... Inanin bende sasirdim yorumlari okurken. Normal sartlarda standart kasanin sifiri, slim versiyondan daha pahali degil miydi?
Michael_Myers dedi: Fiyat farkı derken. Slim fat kasadan ucuz. Genişletmek için tıkla... Inanin bende sasirdim yorumlari okurken. Normal sartlarda standart kasanin sifiri, slim versiyondan daha pahali degil miydi?