Slim ve kalın RAM aynı anda kullanılır mı?

Sami Doğucu

Hectopat
Yıllardır kalın olam RAM'i kullanıyordum. Eklenti yapmak istedim ve ikinci el olarak küçük olandan aldım bilgisayar çalışıyor sorun gözükmüyor. İkisini aynı anda kullanmam sorun olur mu? Yardım eder misiniz? Geri iade etme fırsatım var.

Dosya Ekleri

• IMG_20200422_183836.jpg
    IMG_20200422_183836.jpg
    1,9 MB · Görüntüleme: 64
  • IMG_20200422_184844.jpg
    IMG_20200422_184844.jpg
    2,2 MB · Görüntüleme: 65
Ne yapmamı önerirsin peki.

Eğer istiyorsan ve için ısınıdıysa RAM'e ayrıca uğraşmak istemiyorsan bırak gitsin. Ben de bir süre senin gibi kalın ve ince RAM beraber kullandım. Ama içine kurt düştüyse ( ki yapacakların biraz uğraştırabilir. ) iade edip aynı RAM'den bulabilirsin. Karar senin.

Eğer istiyorsan ve için ısınıdıysa RAM'e ayrıca uğraşmak istemiyorsan bırak gitsin. Ben de bir süre senin gibi kalın ve Inc'e RAM beraber kullandım. Ama içine kurt düştüyse ( ki yapacakların biraz uğraştırabilir. ) İade edip aynı RAM'den bulabilirsin. Karar senin.

Aynı ramdem bulamam ya hem Kingston marka yeni aldığım sorun olmicaksa kullanma taraftarıyım.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı