Zwesta Hectopat Katılım 3 Eylül 2021 Mesajlar 613 Çözümler 5 Yer Manisa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 5 Mayıs 2024 #11 Batuhan5216 dedi: Nasıl kuruluyor detaylı anlatabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Şu videoyu izleyerek yapabilirsiniz hocam.
Batuhan5216 dedi: Nasıl kuruluyor detaylı anlatabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Şu videoyu izleyerek yapabilirsiniz hocam.
B Batuhan5216 Decapat Katılım 19 Eylül 2021 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mayıs 2024 #12 Hocam bu ilk oyun
H Hector Salamanca Hectopat Katılım 30 Temmuz 2022 Mesajlar 448 Çözümler 2 14 Mayıs 2024 #13 Batuhan5216 dedi: Hocam bu ilk oyun Genişletmek için tıkla... Hocam yapabildiniz mi?
S Slasher4458 Hectopat Katılım 2 Şubat 2021 Mesajlar 94 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mayıs 2024 #14 FelekEdits dedi: Var hocam ama mod loader ile yüklemeniz lazım. Türkçe yama mod linki → More Languages (Core Mod) Mod için gerekli linki → SRML (Slime Rancher Mod Loader) Oldu mu hocam? Genişletmek için tıkla... Nasıl kurulum yapılacak?
FelekEdits dedi: Var hocam ama mod loader ile yüklemeniz lazım. Türkçe yama mod linki → More Languages (Core Mod) Mod için gerekli linki → SRML (Slime Rancher Mod Loader) Oldu mu hocam? Genişletmek için tıkla... Nasıl kurulum yapılacak?
Mr Oyuncu Femtopat Katılım 19 Ocak 2024 Mesajlar 49 Daha fazla Cinsiyet Diğer 30 Mayıs 2024 #15 DumpcesTR dedi: Alt tarafta Slime Rancher 2 version yazıyor oradan deneyin hocam. Genişletmek için tıkla... Nerede yazıyor version 2 rica etsem resim atabilir misiniz?
DumpcesTR dedi: Alt tarafta Slime Rancher 2 version yazıyor oradan deneyin hocam. Genişletmek için tıkla... Nerede yazıyor version 2 rica etsem resim atabilir misiniz?
Ö ömerr akif Centipat Katılım 16 Mart 2024 Mesajlar 19 Daha fazla Sistem Özellikleri EXCALİBUR G770 GTX 1650 İNTEL İ5 12TH 144 HZ 512GB Cinsiyet Erkek Meslek öğrenci 2 Aralık 2024 #16 Zwesta dedi: Var hocam ama mod loader ile yüklemeniz lazım. Türkçe yama mod linki → More Languages (Core Mod) Mod için gerekli linki → SRML (Slime Rancher Mod Loader) Oldu mu hocam? Genişletmek için tıkla... Hocam bunları yükledim ama program files de Steam görükmüyor nasıl yapacağım anlatır mısınız?
Zwesta dedi: Var hocam ama mod loader ile yüklemeniz lazım. Türkçe yama mod linki → More Languages (Core Mod) Mod için gerekli linki → SRML (Slime Rancher Mod Loader) Oldu mu hocam? Genişletmek için tıkla... Hocam bunları yükledim ama program files de Steam görükmüyor nasıl yapacağım anlatır mısınız?
Zwesta Hectopat Katılım 3 Eylül 2021 Mesajlar 613 Çözümler 5 Yer Manisa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 2 Aralık 2024 #17 ömerr akif dedi: Hocam bunları yükledim ama program files de Steam görükmüyor nasıl yapacağım anlatır mısınız? Genişletmek için tıkla... Hocam Steam başka yerde kurulu olabilir. Steam'den oyunun penceresine gelip sağdaki dişli çarka basıp yönet deyin ve yerel dosyalara gidin. Oradan dosya konumunu bulabilirisinız.
ömerr akif dedi: Hocam bunları yükledim ama program files de Steam görükmüyor nasıl yapacağım anlatır mısınız? Genişletmek için tıkla... Hocam Steam başka yerde kurulu olabilir. Steam'den oyunun penceresine gelip sağdaki dişli çarka basıp yönet deyin ve yerel dosyalara gidin. Oradan dosya konumunu bulabilirisinız.
Simon Banza Femtopat Katılım 20 Şubat 2025 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Şubat 2025 #18 SMRL modunda Slime Rancher 2 bulamadım yok nerede?
P Patoloj Centipat Katılım 25 Ağustos 2023 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mart 2025 #19 Simon Banza dedi: SMRL modunda Slime Rancher 2 bulamadım yok nerede? Genişletmek için tıkla... https://www.youtube.com/channel/UCCKd4tSqLsagEC7npT0hsMw Bu kanal slime rancher 2 çeviri videosu geleceğini söyledi bekliyoruz bakalım.
Simon Banza dedi: SMRL modunda Slime Rancher 2 bulamadım yok nerede? Genişletmek için tıkla... https://www.youtube.com/channel/UCCKd4tSqLsagEC7npT0hsMw Bu kanal slime rancher 2 çeviri videosu geleceğini söyledi bekliyoruz bakalım.
Zwesta Hectopat Katılım 3 Eylül 2021 Mesajlar 613 Çözümler 5 Yer Manisa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 17 Mart 2025 #20 Simon Banza dedi: SMRL modunda Slime Rancher 2 bulamadım yok nerede? Genişletmek için tıkla... Geç oldu hocam ama buyrun linki
Simon Banza dedi: SMRL modunda Slime Rancher 2 bulamadım yok nerede? Genişletmek için tıkla... Geç oldu hocam ama buyrun linki