Ebrar080 Yoctopat Katılım 23 Mart 2025 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Kadın 23 Mart 2025 #1 Babamın eski bilgisayarına Slime Rancher yüklemiştim, şimdi tekrar indirmek için dosyasını hard diskte bayağı aradım ama bulamıyorum ve Steam ya da Epic Games'ten indirmemiştik. Şu an tekrar indirmek için onun dosyasını nereden bulabilirim?
Babamın eski bilgisayarına Slime Rancher yüklemiştim, şimdi tekrar indirmek için dosyasını hard diskte bayağı aradım ama bulamıyorum ve Steam ya da Epic Games'ten indirmemiştik. Şu an tekrar indirmek için onun dosyasını nereden bulabilirim?
Çözüm BestOfFadeleS 23 Mart 2025 C:\Users\<username>\AppData\LocalLow\MonomiPark\SlimeRancher\ Bu dizinde olabilir kontrol edebilir misiniz? Not: Appdata ya gitmek için "Windows + r" basıp açılan çalıştır sekmesinde appdata yazmanız yeterli.
C:\Users\<username>\AppData\LocalLow\MonomiPark\SlimeRancher\ Bu dizinde olabilir kontrol edebilir misiniz? Not: Appdata ya gitmek için "Windows + r" basıp açılan çalıştır sekmesinde appdata yazmanız yeterli.
BestOfFadeleS Hectopat Katılım 10 Ağustos 2023 Mesajlar 1.201 Makaleler 1 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mart 2025 #2 C:\Users\<username>\AppData\LocalLow\MonomiPark\SlimeRancher\ Bu dizinde olabilir kontrol edebilir misiniz? Not: Appdata ya gitmek için "Windows + r" basıp açılan çalıştır sekmesinde appdata yazmanız yeterli. Artı 0 Eksi Çözüm
C:\Users\<username>\AppData\LocalLow\MonomiPark\SlimeRancher\ Bu dizinde olabilir kontrol edebilir misiniz? Not: Appdata ya gitmek için "Windows + r" basıp açılan çalıştır sekmesinde appdata yazmanız yeterli.
KS KS Ebrar080 Yoctopat Katılım 23 Mart 2025 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Kadın 23 Mart 2025 #3 BestOfFadeleS dedi: C:\Users\<username>\AppData\LocalLow\MonomiPark\SlimeRancher\ Bu dizinde olabilir kontrol edebilir misiniz? Not: Appdata ya gitmek için "Windows + r" basıp açılan çalıştır sekmesinde appdata yazmanız yeterli. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim dosyayı buldum indireceğim şimdi Artı 0 Eksi
BestOfFadeleS dedi: C:\Users\<username>\AppData\LocalLow\MonomiPark\SlimeRancher\ Bu dizinde olabilir kontrol edebilir misiniz? Not: Appdata ya gitmek için "Windows + r" basıp açılan çalıştır sekmesinde appdata yazmanız yeterli. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim dosyayı buldum indireceğim şimdi