Merhaba arkadaşlar, bildiğiniz üzere PC üzerinden oynanan uzaylı çiftlik oyunu Slime Rancher'i mobilde oynamak istiyorum birçok video gördüm ama bir türlü yapamadım birkaç yıldır araştırıyorum neredeyse. Yardımcı olur musunuz?
Merhaba arkadaşlar, bildiğiniz üzere PC üzerinden oynanan uzaylı çiftlik oyunu Slime Rancher'i mobilde oynamak istiyorum birçok video gördüm ama bir türlü yapamadım birkaç yıldır araştırıyorum neredeyse. Yardımcı olur musunuz?
Öyle bir şey arattığım da full clickbait videolar karşıma çıkıyor. Büyük ihtimal yapamazsınız ama telefonda ki bulut platformlarına bakabilirsiniz. Çoğu PC oyununu bulut üzerinden telefon ile oynayabiliyorsunuz. Çoğu ücretli uygulamalar.
Öyle bir şey arattığım da Full clickbait videolar karşıma çıkıyor. Büyük ihtimal yapamazsınız ama telefonda ki bulut platformlarına bakabilirsiniz. Çoğu PC oyununu bulut üzerinden telefon ile oynayabiliyorsunuz. Çoğu ücretli uygulamalar.
O bir video ve adam oynuyormuş gibi yapıyor. Farkındaysanız parmağını çekince bile karakter oynamaya devam ediyor. Böyle sadece PC ve konsollarda oynanan oyunları mobilde oynayan clickbait videolara kanmayın.