Slime Rancher Türkçe yama çalışması

Yama bağlantısını güncelledim, sanırsam Google Drive'ın sıkıştırılmış dosyalar ile arası pek iyi değil. Ayrıca Slime Rancher'ı Epic Games'ten satın alan kardeşlerimiz için yamanın Epic Games sürümünü de oluşturduk, iyi eğlenceler dileriz.

Hocam şu şekilde hata alıyorum.

1690807092089.png

Yamayı kurarken oyun klasöründen data klasörünü seçmelisin. Örneğin Steam oyunlarının varsayılan adresi şuna benzer bir şey olur: "C:\Program Files (x86)\Steam\steamapps\common\Slime Rancher\SlimeRancher_Data"

Yamayı kurarken oyun klasöründen data klasörünü seçmelisin. Örneğin Steam oyunlarının varsayılan adresi şuna benzer bir şey olur: "C:\program files (x86)\Steam\steamapps\common\Slime Rancher\SlimeRancher_Data"

Hocam ben Slime Rancher 2'ye kurmaya çalışıyormuşum :D. Sağ ol.

Yamayı kurarken oyun klasöründen data klasörünü seçmelisin. Örneğin Steam oyunlarının varsayılan adresi şuna benzer bir şey olur: "C:\Program Files (x86)\Steam\steamapps\common\Slime Rancher\SlimeRancher_Data"
Slime Rancher 2 için bir çalışmanız var mı hocam?

Hocam ben Slime Rancher 2'ye kurmaya çalışıyormuşum :D. Sağ ol.

Slime Rancher 2 için bir çalışmanız var mı hocam?
Hocam Slime Rancher 2 oyunu daha çıkmadı, henüz erken erişimde ve oyun tam anlamıyla kendi halini almış değil. Oyun tam sürüme çıktıktan sonra yapılması daha mantıklı olacaktır.

Hocam Slime Rancher 2 oyunu daha çıkmadı, henüz erken erişimde ve oyun tam anlamıyla kendi halini almış değil. Oyun tam sürüme çıktıktan sonra yapılması daha mantıklı olacaktır.
Updateler ile beraber biz de update çıkarırız sorun değil orası.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı