eldorexe Hectopat Katılım 18 Şubat 2021 Mesajlar 97 Çözümler 1 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Emlakçı 10 Haziran 2021 #1 Slime Rancher Türkçe yaması var mı? Varsa atar mısınız?
Finch0900 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Şubat 2020 Mesajlar 2.908 Çözümler 37 10 Haziran 2021 #2 Chavox dedi: https://www.korsanoyuntechnopat/etiket/slime-rancher-turkce-yama Genişletmek için tıkla... /etiket/ yazan hiçbir siteye tıklamayın. Boşa zaman kaybı, türkçe yama yok onlarda. Sizde atmadan önce siteye baksaydınız keşke.
Chavox dedi: https://www.korsanoyuntechnopat/etiket/slime-rancher-turkce-yama Genişletmek için tıkla... /etiket/ yazan hiçbir siteye tıklamayın. Boşa zaman kaybı, türkçe yama yok onlarda. Sizde atmadan önce siteye baksaydınız keşke.
Chavox Centipat Katılım 28 Temmuz 2020 Mesajlar 1.055 Çözümler 1 Yer Turkiye 10 Haziran 2021 #3 Finch0900 dedi: /Etiket/ yazan hiçbir siteye tıklamayın. Boşa zaman kaybı Türkçe yama yok onlarda. Sizde atmadan önce siteye baksaydınız keşke. Genişletmek için tıkla... Yeni gördüm bende.
Finch0900 dedi: /Etiket/ yazan hiçbir siteye tıklamayın. Boşa zaman kaybı Türkçe yama yok onlarda. Sizde atmadan önce siteye baksaydınız keşke. Genişletmek için tıkla... Yeni gördüm bende.
ensareis Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Eylül 2020 Mesajlar 2.926 Makaleler 18 Çözümler 44 Yer Şemdinli, Hakkari 10 Haziran 2021 #4 Slime Rancher'ın Türkçe yaması bulunmamaktadır.
3 391969 Kilopat Katılım 30 Kasım 2020 Mesajlar 3.731 Makaleler 1 Çözümler 41 10 Haziran 2021 #5 Sanırım oyunun Türkçe yaması yok. Yukarıdaki arkadaşın attığı site crack oyun.
eldorexe Hectopat Katılım 18 Şubat 2021 Mesajlar 97 Çözümler 1 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Emlakçı 10 Haziran 2021 #6 Türkçe yama dedim İngilizce oyun değil. Sanırım kendim bir Türkçe yama hazırlamam gerekecek yorum yapanlara çok teşekkür ederim.
Türkçe yama dedim İngilizce oyun değil. Sanırım kendim bir Türkçe yama hazırlamam gerekecek yorum yapanlara çok teşekkür ederim.
SaltukSakura Hectopat Katılım 14 Ocak 2021 Mesajlar 331 Çözümler 3 10 Haziran 2021 #7 Oyunda hiç yazı yok zaten. Wiki kısmına da fandomdan bakarsan bence sıkıntı olmaz.
ZANTE ARTZ Kilopat Katılım 11 Şubat 2019 Mesajlar 878 Çözümler 3 16 Haziran 2021 #8 Kaç senelik oyun hala Türkçe Yama olmaması üzdü.
IYSA Decapat Katılım 15 Haziran 2021 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Temmuz 2021 #9 SaltukSakura dedi: Oyunda hiç yazı yok zaten. Wiki kısmına da fandomdan bakarsan bence sıkıntı olmaz. Genişletmek için tıkla... Oyunda yazıyok ama gelen mektupların hepsi ingilizce ve uzun ve bunlardan çok fazla geliyo türkçe yamasız çok zor
SaltukSakura dedi: Oyunda hiç yazı yok zaten. Wiki kısmına da fandomdan bakarsan bence sıkıntı olmaz. Genişletmek için tıkla... Oyunda yazıyok ama gelen mektupların hepsi ingilizce ve uzun ve bunlardan çok fazla geliyo türkçe yamasız çok zor
Numan Sadık Decapat Katılım 12 Kasım 2021 Mesajlar 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Kasım 2021 #10 eldorexe dedi: Slime Rancher Türkçe yaması var mı? Varsa atar mısınız? Genişletmek için tıkla... Slime Rancher adlı oyunun Türkçe yamasını ekibimle geliştirmeye başladık, umarım kısa bir süre içerisinde yamayı bitirir ve herkesin oyunu anlayarak oynaması için internette paylaşabiliriz.
eldorexe dedi: Slime Rancher Türkçe yaması var mı? Varsa atar mısınız? Genişletmek için tıkla... Slime Rancher adlı oyunun Türkçe yamasını ekibimle geliştirmeye başladık, umarım kısa bir süre içerisinde yamayı bitirir ve herkesin oyunu anlayarak oynaması için internette paylaşabiliriz.