B bahadir09 Picopat Katılım 5 Nisan 2023 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Nisan 2023 #41 Numan Sadık dedi: Bitti efendim, indirme bağlantısı da burada: Slime Rancher Oyunu için Türkçe Yerelleştirme Dosyaları - Google Drive İyi eğlenceler dilerim. Genişletmek için tıkla... Merhaba, Slime Rancher 2 için de Türkçe yama yapma düşünceniz var mı acaba? Yaparsanız gerçekten çok iyi olur ya, lütfen düşünün
Numan Sadık dedi: Bitti efendim, indirme bağlantısı da burada: Slime Rancher Oyunu için Türkçe Yerelleştirme Dosyaları - Google Drive İyi eğlenceler dilerim. Genişletmek için tıkla... Merhaba, Slime Rancher 2 için de Türkçe yama yapma düşünceniz var mı acaba? Yaparsanız gerçekten çok iyi olur ya, lütfen düşünün
İbrain Hectopat Katılım 20 Ocak 2023 Mesajlar 1.326 Çözümler 12 Daha fazla Sistem Özellikleri Ekran Kartı: MSI Gaming X Trio 5070 CPU: AMD Ryzen 5 7600 + Thermalright Peerless Assasin 120 SE Anakart: MSI X870 Gaming Plus Wi-Fi RAM: Patriot Viper Venom 16x2 6000 Mhz SSD: SAMSUNG 970 EVO Plus 1TB Kasa: MSI Mag Forge 320R Airflow PSU: NZXT C750 750W 80+ Bronze Yarı Modüler Monitör: Samsung Odyseey G3 27'' 165 Hz FHD Klavye: MSI Vigor GK30 Mouse: Razer Deathadder V2 X HyperSpeed Kulaklık: JBL Quantum 350 Ses ve Görüntü: Logitech C310 HD Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 8 Mayıs 2023 #42 bahadir09 dedi: Merhaba, Slime Rancher 2 için de Türkçe yama yapma düşünceniz var mı acaba? Yaparsanız gerçekten çok iyi olur ya, lütfen düşünün Genişletmek için tıkla... Bence tam sürüm çıktıktan bir süre sonra başlansa daha iyi olur Slime Rancher çıkışından bu yana adeta evrim geçirmiş
bahadir09 dedi: Merhaba, Slime Rancher 2 için de Türkçe yama yapma düşünceniz var mı acaba? Yaparsanız gerçekten çok iyi olur ya, lütfen düşünün Genişletmek için tıkla... Bence tam sürüm çıktıktan bir süre sonra başlansa daha iyi olur Slime Rancher çıkışından bu yana adeta evrim geçirmiş