T tii Kilopat Katılım 29 Ekim 2021 Mesajlar 4.089 Makaleler 3 Çözümler 68 6 Şubat 2022 #1 Şu kaç yıllık oyunun hala bir Türkçe yaması çıkmadı mı?
Playizm Kilopat Katılım 26 Haziran 2019 Mesajlar 787 Çözümler 10 6 Şubat 2022 #2 tii dedi: Şu kaç yıllık oyunun hala bir Türkçe yaması çıkmadı mı? Genişletmek için tıkla... Oyunda çok ahım şahım zor İngilizce yok Türkçe yama olmadanda oynuyabilirsiniz.
tii dedi: Şu kaç yıllık oyunun hala bir Türkçe yaması çıkmadı mı? Genişletmek için tıkla... Oyunda çok ahım şahım zor İngilizce yok Türkçe yama olmadanda oynuyabilirsiniz.
T tii Kilopat Katılım 29 Ekim 2021 Mesajlar 4.089 Makaleler 3 Çözümler 68 6 Şubat 2022 #3 Playizm dedi: Oyunda çok ahım şahım zor İngilizce yok Türkçe yama olmadanda oynuyabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Mektupları okumak istiyorum anlamıyorum
Playizm dedi: Oyunda çok ahım şahım zor İngilizce yok Türkçe yama olmadanda oynuyabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Mektupları okumak istiyorum anlamıyorum
Playizm Kilopat Katılım 26 Haziran 2019 Mesajlar 787 Çözümler 10 6 Şubat 2022 #4 tii dedi: Mektupları okumak istiyorum anlamıyorum Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bunu kullanabilirsiniz.
tii dedi: Mektupları okumak istiyorum anlamıyorum Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bunu kullanabilirsiniz.