Çözüldü Slime Rancher'da uçan slime'lar kaçıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Emirrr1234312

Centipat
Daha fazla  
Merhaba, bugün Slime Rancher yükledim. Daha demin kedi ve uçan slime’ları keşfettim fakat bunları normal slime alanına koyunca üstten zıplayarak veya uçarak kaçıyor. Bunların kaçmaması için bir şey mi yapmam gerekiyor? Yoksa bunlar için üstü kapalı özel bir alan mı var? İnternette araştırdım fakat bulamadım. Şimdiden teşekkür ederim.

Çözüm
Geliştirmelerden üstlerine tente çekebilirsiniz. O zaman kaçmazlar, fakat dikkat edin bir süre sonra patlama vb. şeylerle tenteyi yırtabiliyorlar sonra tente otomatik onarılana kadar dikkat etmeniz gerek :)
Geliştirmelerden üstlerine tente çekebilirsiniz. O zaman kaçmazlar, fakat dikkat edin bir süre sonra patlama vb. şeylerle tenteyi yırtabiliyorlar sonra tente otomatik onarılana kadar dikkat etmeniz gerek :)
Teşekkür ederim hemen deniyorum çözüm işaretleyeceğim.

Bir de geliştirmeler kısmını bulamadım birazcık araştırdım Science Lab kısmını açmam gerekiyor sanırım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı