Slmgr -rearm komutu güvenilir mi?

Ardaa41

Hectopat
"Slmgr -rearm" komutu güvenilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Evet, güvenilir bir komut. Microsoft'un kendi lisanslama aracı içinde sunmuş olduğu bir özellik çünkü.

Bazıları neden Windows deneme süresini uzatma kodu eklesin gibi şeyler dedi. İçime oturdu. Daha 3 gün önce format attım. Teşekkürler.

Bazıları neden Windows deneme süresini uzatma kodu eklesin gibi şeyler dedi. İçime oturdu. Daha 3 gün önce format attım. Teşekkürler.
O Microsoft ürünlerinin deneme sürümlerini uzatmak için oluşturulmuş bir komut. Toplu deneme lisanslamalarda gerekli olduğu için o komut var. Örneğin Kiosk modunda çalışan mağaza teşhir ürünleri. Windows'u ve içerisindeki diğer ön-yüklü hizmetlerini (misal Office) düzgün deneyimleyebilmeniz için var.

Bende slmgr -rearm yazdıktan 1 gün sonra Windows'u etkinleştir yazısı çıkıyor nedense.

Hocam merhaba ben bugün bu kodu kullandım ve kalan Windows etkienleştrime sayısı 1001'den 1000e düstü KMS'ye bağlanma ya da herhangi bir durum olabilir mi bu arada Windows'um lisanslı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…