T TEK23 Decapat Katılım 12 Aralık 2020 Mesajlar 129 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Temmuz 2022 #1 Merhaba, Windows 10 Pro var ama etkin değil internette bir video buldum, videoda CMD üzerinden kod yazarak yapıyordu, eğer bu videodaki gibi etkinleştirirsem herhangi bir problem olur mu acaba? Videoyu aşağıya bırakıyorum; Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Son düzenleyen: Moderatör: 11 Temmuz 2022
Merhaba, Windows 10 Pro var ama etkin değil internette bir video buldum, videoda CMD üzerinden kod yazarak yapıyordu, eğer bu videodaki gibi etkinleştirirsem herhangi bir problem olur mu acaba? Videoyu aşağıya bırakıyorum; Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
B 52 Stratofortress Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Ağustos 2016 Mesajlar 9.312 Makaleler 1 Çözümler 76 Yer Ankara 11 Temmuz 2022 #2 KMSpico gibi saçma sapan araçları kullanmayın da ne yaparsanız yapın, sıkıntı olmaz.
alp15eren Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 4 Aralık 2016 Mesajlar 5.845 Makaleler 1 Çözümler 44 11 Temmuz 2022 #3 Bu kodla offline bir sunucuya bağlanıyorsanız sıkıntı çıkarmaz.
AriceN Hectopat Katılım 16 Kasım 2020 Mesajlar 2.248 Çözümler 15 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Mühendisliği Öğrencisi 11 Temmuz 2022 #4 Olur, videodaki KMS serverları ile etkinleştirme yapıyor. Cihazda kararsızlık, virüs, zombi bilgisayar gibi problemler çıkarabilir.
Olur, videodaki KMS serverları ile etkinleştirme yapıyor. Cihazda kararsızlık, virüs, zombi bilgisayar gibi problemler çıkarabilir.
Alfa Prime Kilopat Katılım 23 Temmuz 2021 Mesajlar 4.196 Çözümler 74 11 Temmuz 2022 #5 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et burada tam cevabını veriyor.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et burada tam cevabını veriyor.
T TEK23 Decapat Katılım 12 Aralık 2020 Mesajlar 129 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Temmuz 2022 #6 Hepinize teşekkür ederim bir şey daha sormak istiyorum mesela bu şekilde etkinleştirdikten sonra Windows 11'e güncellememe izin verir mi?
Hepinize teşekkür ederim bir şey daha sormak istiyorum mesela bu şekilde etkinleştirdikten sonra Windows 11'e güncellememe izin verir mi?
Alfa Prime Kilopat Katılım 23 Temmuz 2021 Mesajlar 4.196 Çözümler 74 11 Temmuz 2022 #7 TEK23 dedi: Hepinize teşekkür ederim bir şey daha sormak istiyorum mesela bu şekilde etkinleştirdikten sonra Windows 11'e güncellememe izin verir mi? Genişletmek için tıkla... Evet veriyor. Ama sıfır kurulum yaptığınızda tekrar lisanslamanızı istiyor. Son düzenleme: 11 Temmuz 2022
TEK23 dedi: Hepinize teşekkür ederim bir şey daha sormak istiyorum mesela bu şekilde etkinleştirdikten sonra Windows 11'e güncellememe izin verir mi? Genişletmek için tıkla... Evet veriyor. Ama sıfır kurulum yaptığınızda tekrar lisanslamanızı istiyor.