Slotuna PSU sığmayan XPG Invader iade edilmeli mi?

Makaleler
4
Daha fazla  
Herkese merhaba. XPG Invader kasasını bu forumdakilerin tavsiyesi üzerine almıştım 6 yıl önce topladığım sistemin kasasını sevmediğim için. Ancak PSU'yu bir türlü sokamamıştım slotuna. Daha sonra pense ile yamultarak sokmuştum çok sinir olmuştum. Adata'ya bir e-posta göndersem, sizce bana yeni bir kasa veya üzerine fark versem başka bir kasa gönderirler mi? Böyle bir şey olabilir mi Allah aşkına PSU sığmaması gibi. 2021 Aralık ayında almıştım kasayı bu arada. Neden şimdi konu açtın derseniz yine aklıma geldi ve canım sıkıldı. Aralık ayında açtığım konuyu buraya bakıyorum. Önerilerinizi söylerken eski konuma bakabilirsiniz. Teşekkürler.

Önceki konuda fotoğraflara baktım da baya kasayı yamultup zorla sokmuşsunuz. Şu an iade almazlar, o zaman iade edecektiniz.
Yamultmuşsun zorla sokmuşsun hocam almazlar.
O halde içindeki PSU bozulursa tekrardan yamultarak söküp yenisini takarım. Sorun olmuyor böyle kullanırım. İleride yepyeni bir sistem toplarsam o zaman çöpe atarım. İşte bu da bana ders oldu Corsair, Cooler Master, Thermaltake, NZXT gibi markalardan şaşmamak gerekiyor.

Kasanın maksimum PSU yükseklik desteği 225 mm. Takmaya çalıştığınız PSU'nun yükseliği ise 165 mm. Sığması gereken bir PSU'yu sığdıramayıp kasayı yamulttuğunuz için kimse bu ürünü iade almaz. Nasıl sığdıramadığınızı da anlamadım.
PSU içine girdikten sonra sığıyor ama girişte sığmıyor. Yan kapak çıkmıyor. Saatlerce inceledim vide vs. hiç bir şey yok. Konu açılışındaki mesajdaki linkte kullanım kılavuzunda arkadan sokuluyor yazıyor ve sığmıyor. Bu benim suçum değil. Keşke benim suçum olsaydı. Ne yan kapak açıldı ne de direkt olarak arkadan girdi. Hiç bir şekilde girmedi. Zaten başlıkta linkini yazdığım konuda her şeyi denediğimi söyledim. Kullanım kılavuzu da etkisiz kaldı…

PSU içine girdikten sonra sığıyor ama girişte sığmıyor. Yan kapak çıkmıyor. Saatlerce inceledim vide vs. hiç bir şey yok. Konu açılışındaki mesajdaki linkte kullanım kılavuzunda arkadan sokuluyor yazıyor ve sığmıyor. Bu benim suçum değil. Keşke benim suçum olsaydı. Ne yan kapak açıldı ne de direkt olarak arkadan girdi. Hiç bir şekilde girmedi. Zaten başlıkta linkini yazdığım konuda her şeyi denediğimi söyledim. Kullanım kılavuzu da etkisiz kaldı…
Arkadan giriyor ama direkt girmiyor. Dışarıdaki plakayı söküp üstüne vidaladıktan sonra geri takmanız gerekiyordu.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı