Slow+reverb müzik paylaşmak telifli mi?

399089

Hectopat
Arkadaşlar YouTube'da bazı müzikleri, müziğin orijinal linkini falan paylaşarak Slow olarak YouTube'a yüklemek telif içeriyor mu? Herhangi bir para elde edilmeyecek.

Müziğin köküne bakılır aynı müzik olduğu için algoritmanın da değiştiğinden ötürü şarkı yayınladığında telif geliyor. Şimdiki sistem şarkının hızına verilen bass ayarlarını ve eko değişimlerini de kapsıyor. İstersen aynı müziği farklı wanvah ver yine de yazılımlar şarkının aslını çıkartıyor.

Son düzenleme:
Arkadaşlar YouTube'da bazı müzikleri, müziğin orijinal linkini falan paylaşarak Slow olarak YouTube'a yüklemek telif içeriyor mu? Herhangi bir para elde edilmeyecek.
Benim Youtube kanalım var 530 aboneli slowed vesaire paylaştığım, telife giriyor ama para kazanamazsın sadece.

Zaten hiçbir para istemiyorum Modern Talking'in bir şarkısına yaptım hoşuma gitti.
Dava mava gibi saçmalıklar olur mu diye düşünmüştüm de ona kalsa her Slow şarkı atan dava yerdi.

Zaten hiçbir para istemiyorum Modern Talking'in bir şarkısına yaptım hoşuma gitti.
Dava mava gibi saçmalıklar olur mu diye düşünmüştüm de ona kalsa her Slow şarkı atan dava yerdi.
Yok hocam kendimden söylüyorum sorun olmuyor.
1654460098523.png

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı