T Turkıye anlasması Megapat Zamanın Tanığı Katılım 12 Mayıs 2016 Mesajlar 1.558 Çözümler 5 25 Aralık 2024 #1 Telefon benim değil. SM-A115F'da Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Burada yapılanları yapp TWRP'da format Data'dan System filan hepsini saga kaydırdım. Telefon ne logo ne tepki ne bir şey her şeyi denedim açılmıyor. Hard brick oldu sanırsam. Nasıl düzeltirim? Ramiz yazdı.
Telefon benim değil. SM-A115F'da Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Burada yapılanları yapp TWRP'da format Data'dan System filan hepsini saga kaydırdım. Telefon ne logo ne tepki ne bir şey her şeyi denedim açılmıyor. Hard brick oldu sanırsam. Nasıl düzeltirim? Ramiz yazdı.
Heribert Yavuz Gigapat Zamanın Tanığı Android Ustası Katılım 7 Aralık 2018 Mesajlar 6.224 Makaleler 6 Çözümler 146 Yer Dimension C-137 Daha fazla Cinsiyet Diğer Meslek Video Editör 25 Aralık 2024 #2 Telefon EDL moda düşüyor herhalde? Artı 0 Eksi
KS KS T Turkıye anlasması Megapat Zamanın Tanığı Katılım 12 Mayıs 2016 Mesajlar 1.558 Çözümler 5 26 Aralık 2024 #3 Heribert Yavuz dedi: Telefon EDL moda düşüyor herhalde? Genişletmek için tıkla... Adama sordum. Nereden bileyim diyor. Artı 0 Eksi
Heribert Yavuz dedi: Telefon EDL moda düşüyor herhalde? Genişletmek için tıkla... Adama sordum. Nereden bileyim diyor.