amberego Centipat Katılım 2 Eylül 2023 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Şubat 2024 #1 Eski telefonuma TWRP yüklemek istiyorum bilgisayar aracılığıyla fakat ne yaparsam yapayım olmadı. TWRP dosyasının linkini atabilecek var mı? SM-A500F Galaxy A5.
Eski telefonuma TWRP yüklemek istiyorum bilgisayar aracılığıyla fakat ne yaparsam yapayım olmadı. TWRP dosyasının linkini atabilecek var mı? SM-A500F Galaxy A5.
Heribert Yavuz Gigapat Zamanın Tanığı Android Ustası Katılım 7 Aralık 2018 Mesajlar 6.218 Makaleler 6 Çözümler 144 Yer Dimension C-137 Daha fazla Cinsiyet Diğer Meslek Video Editör 9 Şubat 2024 #2 Odin üzerinden Auto reboot kapalı olsun.
Ç Çınar ÇİFTÇİ Hectopat Katılım 30 Mayıs 2023 Mesajlar 2.211 Çözümler 22 9 Şubat 2024 #3 Auto reboot kapat. Açılırken recovery moda almazsan silinir. Bilmiyorum o telefonda root atmaya gerek var mı ama benim telefonda root atmazsam siliniyor TWRP. Türkçe'm müthiş!
Auto reboot kapat. Açılırken recovery moda almazsan silinir. Bilmiyorum o telefonda root atmaya gerek var mı ama benim telefonda root atmazsam siliniyor TWRP. Türkçe'm müthiş!
O Operyola Decapat Katılım 3 Kasım 2022 Mesajlar 106 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Nisan 2025 #4 Hocam peki Auto rebootu kapatırsak telefonu nasıl recovery moda alacağız. Telefon download moda kalıyor yoksa. Tuşları mi kullanacağız?
Hocam peki Auto rebootu kapatırsak telefonu nasıl recovery moda alacağız. Telefon download moda kalıyor yoksa. Tuşları mi kullanacağız?