SM-C5000 Pil 2000mAh Görünmesi

mehmet.bilen

Kilopat
Daha fazla  
Meslek
Muhasebe
Selamlar,

2,5 Yıl önce almış olduğum telefonumun bataryası 2000 mAh görünüyor. Normalde 2600 olması gerekiyor. 12/2018 döneminde genel bakım için servise (DELTA) göndermiştim. Pil değişimi yapmışlardı. Acaba yanlış pil takmış olmaları muhtemel midir ?

Şimdi CPU-Z ile denedim. CPU-Z 2600mah gösteriyor

Son düzenleyen: Moderatör:
Yanlış batarya takmaları düşük ihtimal. Sonuçta her model için ayrı batarya var gidip DEJI batarya tarzı ürünler kullanmazlar. CPU-Z'de 2600 gösteriyorsa sorun yok.

Yanlış batarya takmaları düşük ihtimal. Sonuçta her model için ayrı batarya var gidip DEJI batarya tarzı ürünler kullanmazlar. CPU-Z'de 2600 gösteriyorsa sorun yok.
AIDA64 ile de test ettim. Android 2000 raporluyor diye bilgi verdi. AIDA veritabanında 2600.
Hocam bu DEJI'yi araştırdım. Normalden iyi diyorlar. Doğru mudur ?

Son düzenleme:
Benim bildiğim kadarıyla güncel android sistemleri batarya verilerini kurulu işletim sisteminden alıyor yani servistekiler 2600 lük bataryayı çıkarıp 5000 bile taksalar orada 2600 gözükür(tabiki 5000 takamazlar). Eğer siz cihaza custom rom işlemi uyguladıysanız bu değer değişiklik gösterir. Mesela bundan önceki telefonum note 5(3000mAh) s8+ dan portlanmış rom kullanıyordum batarya kapasitesini 3500mAh olarak gösteriyordu.
Bu arada deji batarya ile ilgili sorunuz için şöyle bir düşüncem var eğer orjinalinden daha iyi olacak olsaydı koskoca samsung kendi pillerini üretmez bu firma ile çalışırdı. Hiçbir pil fabrika çıkışlı pilin yerini tutamaz sadece fabrika çıkışlı pile en yakın performansı vermeye çalışıyolardır.

AIDA64 ile de test ettim. Android 2000 raporluyor diye bilgi verdi. AIDA veritabanında 2600.

Hocam bu DEJI'yi araştırdım. Normalden iyi diyorlar. Doğru mudur ?
Değil, sertifikalarının sahte olduğuna dair bir yazı okumuştum zamanında. Ne kadar doğru bilemiyorum. Fakat vadettiği performansı sadece ilk ay veriyor. Sonrasında diğer bataryalardan bile kötü hal alıyor. Orijinal üründen şaşmayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…