LineageOS kur arayüzü daha akıcı.Bu telefon için ROM önerir misiniz? Daha önceden bana bu 2 ROM'u önerdiler, uyumlu mu pek bilmiyorum?
ROM'lar:
[ROM] [9.0] GODNESS ONE UI V5 [OFFICIAL] [G610X] [Estable]
GODNESS ONE UI Warning I am not responsible for blocked devices, dead SD cards, Read everything so you do not end up like an imbecile Installation - Before Installing The Rom Do Advanced Wipe And Format Data To Do A Clean...xdaforums.com [ROM][11] LineageOS 18.1 GO for Galaxy Grand Prime
LineageOS is a free, community built, aftermarket firmware distribution of Android 11 (R), which is designed to increase performance and reliability over stock Android for your device. LineageOS is based on the Android Open Source Project with...xdaforums.com
Hocam LineageOS olduğu için Android 11'i kaldırmaz mı?Düzeltme: Android 11 o telefona ağır gelir, ya 9 kur en fazla Android 10 kurarsınız.
Kaldırır ama daha iyi bir deneyim yaşamak istiyorsan Android 10 kur varsa tabi ki yoksa 11'i kur gitsin. RAM az olduğu için kasar.Hocam LineageOS olduğu için Android 11'i kaldırmaz mı?
Stabil bir Lineage derlemesinde Android 9, 10 veya 11 arasında bir performans farkı bulunmaz. İşletim sistemlerinin tabanı %95 aynı. 10 ile beraber dosya sistemi kullanım yöntemi değişiyor sadece. Yazılımlara bile bakmadan tavsiye vermeniz beni şaşırttı doğrusu.ya 9 kur en fazla Android 10 kurarsınız.
İlk ROM senin cihazın ile uyumlu değil. G610F, J7 Prime ile (daha doğrusu Exynos 7870 cihazlarla) uyumlu bir yazılım o. Helios kernelin yapımcısı arkadaşım zaten.Bu telefon için ROM önerir misiniz? Daha önceden bana bu 2 ROM'u önerdiler, uyumlu mu pek bilmiyorum?
ROM'lar:
[ROM] [9.0] GODNESS ONE UI V5 [OFFICIAL] [G610X] [Estable]
GODNESS ONE UI Warning I am not responsible for blocked devices, dead SD cards, Read everything so you do not end up like an imbecile Installation - Before Installing The Rom Do Advanced Wipe And Format Data To Do A Clean...xdaforums.com [ROM][11] LineageOS 18.1 GO for Galaxy Grand Prime
LineageOS is a free, community built, aftermarket firmware distribution of Android 11 (R), which is designed to increase performance and reliability over stock Android for your device. LineageOS is based on the Android Open Source Project with...xdaforums.com
Stabil bir lineage derlemesinde Android 9, 10 veya 11 arasında bir performans farkı bulunmaz. İşletim sistemlerinin tabanı %95 aynı. 10 ile beraber dosya sistemi kullanım yöntemi değişiyor sadece. Yazılımlara bile bakmadan tavsiye vermeniz beni şaşırttı doğrusu.
İlk ROM senin cihazın ile uyumlu değil. G610F, J7 Prime ile (daha doğrusu Exynos 7870 cihazlarla) uyumlu bir yazılım o. Helios kernelin yapımcısı arkadaşım zaten.
İkinci ROM ise G530F kodlu cihaz için. Sizin cihazınız G532F kodlu Galaxy Grand Prime Plus. Her iki cihaz arasında donanım farkı var.
Her iki yazılımı da kurmaya kalkarsanız cihazınızı soft-brick edersiniz.
Stabil bir lineage derlemesinde Android 9, 10 veya 11 arasında bir performans farkı bulunmaz. İşletim sistemlerinin tabanı %95 aynı. 10 ile beraber dosya sistemi kullanım yöntemi değişiyor sadece. Yazılımlara bile bakmadan tavsiye vermeniz beni şaşırttı doğrusu.
İlk ROM senin cihazın ile uyumlu değil. G610F, J7 Prime ile (daha doğrusu Exynos 7870 cihazlarla) uyumlu bir yazılım o. Helios kernelin yapımcısı arkadaşım zaten.
İkinci ROM ise G530F kodlu cihaz için. Sizin cihazınız G532F kodlu Galaxy Grand Prime Plus. Her iki cihaz arasında donanım farkı var.
Her iki yazılımı da kurmaya kalkarsanız cihazınızı soft-brick edersiniz.
G611F ile G610F cihazlar birbirine oldukça fazla benziyor. Lakin ön kamera ve mikrofon kurulumları farklı. Bu sebeple ROM çalışsa bile bu özellikler düzgünce çalışmayacaktıe.Şimdi ben G611F cihazada sahibim ilk attığım linktekini kurarsam bir sorun yaşayabilir miyim işlemcileri aynı ama telefon modelleri aynı değil ondan emin değilim G532F için ROM önerin varsa önerme şansın var mı?
Elinizdeki bütün cihazları listeyebilir misiniz? Uygun yazılımlara göz atalım.Normalde konuyu böyle açmamıştımda ilk ROM'un başına G611F yazacaktımda yazmayı unuttum ve sadece G532F yazdım 3 telefon için ROM soruyordum normalde ama yetkililer böyle düzenledi konuyu.
G611F ile G610F cihazlar birbirine oldukça fazla benziyor. Lakin ön kamera ve mikrofon kurulumları farklı. Bu sebeple ROM çalışsa bile bu özellikler düzgünce çalışmayacaktıe.
Elinizdeki bütün cihazları listeyebilir misiniz? Uygun yazılımlara göz atalım.