Tamamdır çok teşekkür ederim her şey için.
Nasıl kuracağım hakkında video varsa atabilir misin G710 da TWRP yok sanırım nasıl kuracağım bu ROM'u.
Bir de nasıl yedek alabilirim ADB ile yedek alırken 1KB'lik dosya yedeği oluşturuyor birkaç saniye sürüyor yedekleme süresi TWRP ile yedek alacaktım TWRP yok G710 modelinde.
G532F (Grand Prime Plus) için şu ROM yorumlarla beraber fena değil gibi duruyor:
![]()
[ROM] Aether OS Project v4.3 [J2 PRIME] [STABLE] [G532G/M/F]
AETHER OS V4.3 (OFFLINE) Why offline? i don't have J2P anymore since November of 2019, so basically i updated this rom to v4.3 without j2p. INACTIVE--INACTIVE--INACTIVE Any issues according to the rom can't be answered by me anymore, thank you...xdaforums.com
G611F (j7 Prime2) için şu ROM'u bulabildim. G610 (j7 Prime) için olan yazılımlar büyük ihtimalle G611F üzerinde çalışacaktır ama ön kamera ve mikrofon kurulumu farklı olduğu için bu kısımlarda sorun yaşanacaktır.
![]()
[ROM] [9.0] One Rom [OFFICIAL] [G611X] [Full-Stable]
YOU ARE NOT ALLOWED TO USE ANY PART OF THIS ROM WITHOUT MY PERMISSION * Your warranty is now void. * * I am not responsible for bricked devices, dead SD cards, * thermonuclear war, or you getting fired because the alarm app failed. Please * do...xdaforums.com
G710 (Grand 2) için o cihazın döneminde bile geliştirici bulmak zordu. Şu ROM'u bulabildim sadece:
![]()
[ROM][5.1.1][PORT] Aditya S6 Full PORT [S6/Edge Features][Grand2/LTE]
S6 Edge Full PORT ROM ( Android 5.1.1 Touchwiz) Edge Features! (To all Devs: you're not allowed to take files from my ROM without my permissions.) - Added N5 Launcher - Added S6 Calculator - Added S6 Calendar - Added S6 Gallery - Added...xdaforums.com
J500F (j5 2015) için kaliteli geliştiriciler vardı. Bu sebeple şu 2 yazılımı önerebilirim:
![]()
[ROM][J500xx][TW-7.1.1][v5.0] SEPerience-ROM A8 2018 Port
Originally made for the Galaxy A3 2015, readapted and reoptimized for the Galaxy J5 2015 family Disclaimer: I am not responsible for any damage you done with your device. Flash this ROM at your own risk! YOU'RE NOT ALLOWED TO TAKE OR...xdaforums.com
![]()
[ROM][13.x][UNOFFICIAL][Vanilla][OTA] LineageOS 20.x for Galaxy J5 [Unified] [2022-09-28]
LineageOS 20.x Android 13 for the SAMSUNG Galaxy J5 devices What's working: Wi-Fi (WPA3) RIL (includes mobile-data, calls,...) Camera (Photos, video recording) Bluetooth (includes audio input) Sensors (proximity & accelerometer) GPS NFC DRM...xdaforums.com
Bunlar dışında başka gözüme çarpan bir şeyler yok...
Nasıl kuracağım hakkında video varsa atabilir misin G710 da TWRP yok sanırım nasıl kuracağım bu ROM'u.
Bir de nasıl yedek alabilirim ADB ile yedek alırken 1KB'lik dosya yedeği oluşturuyor birkaç saniye sürüyor yedekleme süresi TWRP ile yedek alacaktım TWRP yok G710 modelinde.
Son düzenleme: