Silentus Wizardus Zeptopat Katılım 4 Ocak 2025 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ocak 2025 #1 Merhabalar. J7 Prime cihazımda FRP lock hatası alıyorum. Bilgisayara bağlayınca bilgisayar telefonu görmüyor. Download moda girince ekran 1 saniye sonra kendi kendine kapanıyor. Nasıl çözebilirim veya telefoncuya versem kaç liraya yapar? Son düzenleyen: Moderatör: 11 Ocak 2025
Merhabalar. J7 Prime cihazımda FRP lock hatası alıyorum. Bilgisayara bağlayınca bilgisayar telefonu görmüyor. Download moda girince ekran 1 saniye sonra kendi kendine kapanıyor. Nasıl çözebilirim veya telefoncuya versem kaç liraya yapar?
talkingtomfriendsfan Hectopat Katılım 19 Aralık 2021 Mesajlar 21 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri Windows 10 Enterprise (x64) , Intel Core i7 CPU , DELL Inspiron 7520, Samsung Galaxy J7 Prime Cinsiyet Erkek 2 Eylül 2025 #2 ben de aynı sorunu yaşıyorum ama download mode almadım bilgisayara bağlayınca cihazı görmüyor (galaxy j7 prime için)
ben de aynı sorunu yaşıyorum ama download mode almadım bilgisayara bağlayınca cihazı görmüyor (galaxy j7 prime için)