Custom ROM Recovery SM-G611F ROM nasıl kurulur?

Calwssia

Hectopat
Daha fazla  

Dosya Ekleri

• 1700763370588.png
    415,9 KB · Görüntüleme: 121
Son düzenleyen: Moderatör:
Odin üzerinden atıldıktan sonra hemen recovery moduna girmez ve sistem açılır ise recovery gider.

Odin üzerinden atıldıktan sonra hemen recovery moduna girmez ve sistem açılır ise recovery gider.

Sistemi açmadan nasıl recovery moda gireceğim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Telefon yeniden başladığı esnada hızlıca recovery girme kombinasyonu yap. Sistem açılmadan direk recovery moduna girer.

Benim Power tuşum bozum bu yüzden tuşlar ile girebileceğimi düşünemiyorum

Normalde download moda giremiyordum resimdeki ekranda kalıyordu hiçbir şekilde downloada girmiyordu ADB ile girebiliyorum sadece bu ekran ile de recovery moda giremiyorum sanırım.

Dosya Ekleri

• 1700768360715.png
    844,2 KB · Görüntüleme: 75
Power tuşuna basmana gerek yok. Yeniden başladığı esnada ses açma ve ana ekran tuşlarına basılı tutsan yeter.

Power tuşuna basmana gerek yok. Yeniden başladığı esnada ses açma ve ana ekran tuşlarına basılı tutsan yeter.

Daha sonra ne yapmam lazım o yeşilli ekran geldiğinde ses açmaya bastığımda normalde tepki vermiyor hiçbir şekilde ama bilmiyorum.

Odin flash yapıp telefon yeniden başladığı esnada ses açma ve ana ekran tuşuna basarsan recovery ekranına ulaşabilirsin. Daha sonra repartition kurman lazım fakat o ROM'u kurma, önermem.

Odin flash yapıp telefon yeniden başladığı esnada ses açma ve ana ekran tuşuna basarsan recovery ekranına ulaşabilirsin. Daha sonra repartition kurman lazım fakat o ROM'u kurma, önermem.

Repartition nedir bir de bu ROM'u neden kurmayayım.

O ROM için vendor bölümü oluşturur cihazında. O ROM stabil değil, stok ROM kadar stabil olan şu ROM'u kullan bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…