bu ROM'u kuracağım. Biri OrangeFox ile kurmamı önerdi. OrangeFox'u kurdum, telefonu açıp ADB ile recovery moda girdim ama resimdeki gibi ekran geliyor. Bootloader moda girip tekrar indirdim, gene aynı ekran ve TWRP denedim ama maalesef gene resimdeki ekranı aldım. Nasıl yapacağım?
Benim Power tuşum bozum bu yüzden tuşlar ile girebileceğimi düşünemiyorum
Normalde download moda giremiyordum resimdeki ekranda kalıyordu hiçbir şekilde downloada girmiyordu ADB ile girebiliyorum sadece bu ekran ile de recovery moda giremiyorum sanırım.
Odin flash yapıp telefon yeniden başladığı esnada ses açma ve ana ekran tuşuna basarsan recovery ekranına ulaşabilirsin. Daha sonra repartition kurman lazım fakat o ROM'u kurma, önermem.
Odin flash yapıp telefon yeniden başladığı esnada ses açma ve ana ekran tuşuna basarsan recovery ekranına ulaşabilirsin. Daha sonra repartition kurman lazım fakat o ROM'u kurma, önermem.
Welcome to Radical Quack PORT For Exynos 7870 devices Some information you should know.. This is a full OneUI 2.5 With Android 10 Ported from Galaxy Note 9 Special thanks for @soulr344 Read the instructions and the F.A.Q Before installing the...