Welcome to Radical Quack PORT For Exynos 7870 devices Some information you should know.. This is a full OneUI 2.5 With Android 10 Ported from Galaxy Note 9 Special thanks for @soulr344 Read the instructions and the F.A.Q Before installing the...
@364809 hocam ADB ile download moda alıp OrangeFox veya TWRP dosyasını flashlayıp reset attığı zaman Home tuşu ve ses kısmaya basılı tuttuğumda o yeşil ekran geliyor ve orada hiç ses açmaya bastığımda ilerlemiyor dediğim gibi nasıl recovery moda gireceğim reset atarken.
Soru ekinin yanlış yazımından 1günlük mute yedim sonra da unuttum kusura bakmayın hocam.
Dediğiniz şekilde de denedim ama telefon normal şekilde açılıyor. Recovery kısmına girmiyor.
O zaman size güç tuşu gerekiyor hocam. Neden girmiyor bilmiyorum belki yanlış biliyorumdur fakat Android sistemi açıldıktan sonra girerseniz recovery uçacaktır.
O zaman size güç tuşu gerekiyor hocam. Neden girmiyor bilmiyorum belki yanlış biliyorumdur fakat Android sistemi açıldıktan sonra girerseniz recovery uçacaktır.
Güç tuşu çalışıyor gibi ama içindeki çalışıyor basmamıza yarayan şey sıkıştı ondan basılmıyor büyük ihtimalle kasayı açıp oraya basmamıza yarayan parçayı taksak düzelebilir. Zaten o yeşilli mavili ekrana geldiğimde ses açmaya bastığımdada download moda giremiyordum.