S sennih Centipat Katılım 19 Mart 2020 Mesajlar 8 19 Mart 2020 #1 SM-J200F'ye telefoncuda ROM atacağım, önereceğiniz sorunsuz Android 7.0 nougat ROM'u var mı? Son düzenleyen: Moderatör: 19 Mart 2020
Jasanayaka Megapat Zamanın Tanığı Katılım 25 Ekim 2015 Mesajlar 1.371 Makaleler 1 Çözümler 17 19 Mart 2020 #2 Cyanogenmod (Yeni adıyla LineageOS) veya Resurrection Remix deneyebilirsiniz.
S sennih Centipat Katılım 19 Mart 2020 Mesajlar 8 19 Mart 2020 #3 Jasanayaka dedi: Cyanogenmod (Yeni adıyla LineageOS) veya Resurrection Remix deneyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... LineageOS'un tam bir sürümünü söyleyebilirseniz çok iyi olur pek anlamıyorum romu yüklicem sd karta sonra telefoncuya vericem de
Jasanayaka dedi: Cyanogenmod (Yeni adıyla LineageOS) veya Resurrection Remix deneyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... LineageOS'un tam bir sürümünü söyleyebilirseniz çok iyi olur pek anlamıyorum romu yüklicem sd karta sonra telefoncuya vericem de
Thelox Hectopat Katılım 1 Ocak 2020 Mesajlar 159 19 Mart 2020 #4 Benim tavsiyem çok önemli değilse android 5.1.1 de kalabilirsiniz ama illaki istiyorsanız LineageOS işinizi görür
Benim tavsiyem çok önemli değilse android 5.1.1 de kalabilirsiniz ama illaki istiyorsanız LineageOS işinizi görür
Jasanayaka Megapat Zamanın Tanığı Katılım 25 Ekim 2015 Mesajlar 1.371 Makaleler 1 Çözümler 17 19 Mart 2020 #5 @sennih Unofficial olarak bir sürüm var. Bu videodan yararlanın isterseniz.
Thelox Hectopat Katılım 1 Ocak 2020 Mesajlar 159 19 Mart 2020 #6 Jasanayaka dedi: @sennih Unofficial olarak bir sürüm var. Bu videodan yararlanın isterseniz. Genişletmek için tıkla... Hocam bu j200H modeli arkadaşın cihazı j200f
Jasanayaka dedi: @sennih Unofficial olarak bir sürüm var. Bu videodan yararlanın isterseniz. Genişletmek için tıkla... Hocam bu j200H modeli arkadaşın cihazı j200f
S sennih Centipat Katılım 19 Mart 2020 Mesajlar 8 19 Mart 2020 #7 Jasanayaka dedi: @sennih Unofficial olarak bir sürüm var. Bu videodan yararlanın isterseniz. Genişletmek için tıkla... o videoya bakıyordum ama açıklamada j2 yazmış model yazmamış sorun olur mu
Jasanayaka dedi: @sennih Unofficial olarak bir sürüm var. Bu videodan yararlanın isterseniz. Genişletmek için tıkla... o videoya bakıyordum ama açıklamada j2 yazmış model yazmamış sorun olur mu
Thelox Hectopat Katılım 1 Ocak 2020 Mesajlar 159 19 Mart 2020 #8 sennih dedi: o videoya bakıyordum ama açıklamada j2 yazmış model yazmamış sorun olur mu Genişletmek için tıkla... Bence fark eder
sennih dedi: o videoya bakıyordum ama açıklamada j2 yazmış model yazmamış sorun olur mu Genişletmek için tıkla... Bence fark eder
S sennih Centipat Katılım 19 Mart 2020 Mesajlar 8 19 Mart 2020 #9 Thelox dedi: Bence fark eder Genişletmek için tıkla... diğer videolara model yazıp buna yazmaması sence normal mi hem 6.0.1 e yükseltirken tüm j2 lere aynı rom atılıyordu f yede h yede t yede
Thelox dedi: Bence fark eder Genişletmek için tıkla... diğer videolara model yazıp buna yazmaması sence normal mi hem 6.0.1 e yükseltirken tüm j2 lere aynı rom atılıyordu f yede h yede t yede
Thelox Hectopat Katılım 1 Ocak 2020 Mesajlar 159 19 Mart 2020 #10 sennih dedi: diğer videolara model yazıp buna yazmaması sence normal mi hem 6.0.1 e yükseltirken tüm j2 lere aynı rom atılıyordu f yede h yede t yede Genişletmek için tıkla... Hatanız var.Hepsine aynı rom kuruluyor olsaydı niye model kodu olsun.
sennih dedi: diğer videolara model yazıp buna yazmaması sence normal mi hem 6.0.1 e yükseltirken tüm j2 lere aynı rom atılıyordu f yede h yede t yede Genişletmek için tıkla... Hatanız var.Hepsine aynı rom kuruluyor olsaydı niye model kodu olsun.