S sennih Centipat Katılım 19 Mart 2020 Mesajlar 8 19 Mart 2020 #11 Thelox dedi: Hatanız var.Hepsine aynı rom kuruluyor olsaydı niye model kodu olsun. Genişletmek için tıkla... zamanında arkadaşımın tabletine kurduk sadece tab4 dü ve model yazmamıştı oldu bir şeyde olmadı
Thelox dedi: Hatanız var.Hepsine aynı rom kuruluyor olsaydı niye model kodu olsun. Genişletmek için tıkla... zamanında arkadaşımın tabletine kurduk sadece tab4 dü ve model yazmamıştı oldu bir şeyde olmadı
Thelox Hectopat Katılım 1 Ocak 2020 Mesajlar 159 19 Mart 2020 #12 Tab 4'te F veya H veya t var mı? Tab 4 tek bir modeli var zaten
S sennih Centipat Katılım 19 Mart 2020 Mesajlar 8 19 Mart 2020 #13 pardon Thelox dedi: Tab 4'te F veya H veya t var mı? Tab 4 tek bir modeli var zaten Genişletmek için tıkla... o zaman verdiğim videoya bakın Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
pardon Thelox dedi: Tab 4'te F veya H veya t var mı? Tab 4 tek bir modeli var zaten Genişletmek için tıkla... o zaman verdiğim videoya bakın Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Thelox Hectopat Katılım 1 Ocak 2020 Mesajlar 159 19 Mart 2020 #14 sennih dedi: pardon o zaman verdiğim videoya bakın Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Bu düz J200 sonunda bir f veya h veya t yok. Yani bu da bir cihaz genel anlamda kullanılmamış
sennih dedi: pardon o zaman verdiğim videoya bakın Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Bu düz J200 sonunda bir f veya h veya t yok. Yani bu da bir cihaz genel anlamda kullanılmamış
S sennih Centipat Katılım 19 Mart 2020 Mesajlar 8 19 Mart 2020 #15 bana android 7.0 nougat rom'u önerirmisinz bide başlıkta j200f de var ondan attım
4 49967 Megapat Katılım 1 Mart 2015 Mesajlar 1.494 Makaleler 4 Çözümler 3 19 Mart 2020 #16 Samsung Galaxy J2 ROMs, Kernels, Recoveries, & Oth Improve your Samsung Galaxy J2's battery life, performance, and look by rooting it and installing a custom ROM, kernel, and more. forum.xda-developers.com Buradan bakabilirsin.
Samsung Galaxy J2 ROMs, Kernels, Recoveries, & Oth Improve your Samsung Galaxy J2's battery life, performance, and look by rooting it and installing a custom ROM, kernel, and more. forum.xda-developers.com Buradan bakabilirsin.
S sennih Centipat Katılım 19 Mart 2020 Mesajlar 8 19 Mart 2020 #17 49967 dedi: Samsung Galaxy J2 ROMs, Kernels, Recoveries, & Oth Improve your Samsung Galaxy J2's battery life, performance, and look by rooting it and installing a custom ROM, kernel, and more. forum.xda-developers.com Buradan bakabilirsin. Genişletmek için tıkla... baktım da benim telefonumun sm-j200f için yok Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et bu olur mu yarın yüklicem Son düzenleme: 19 Mart 2020
49967 dedi: Samsung Galaxy J2 ROMs, Kernels, Recoveries, & Oth Improve your Samsung Galaxy J2's battery life, performance, and look by rooting it and installing a custom ROM, kernel, and more. forum.xda-developers.com Buradan bakabilirsin. Genişletmek için tıkla... baktım da benim telefonumun sm-j200f için yok Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et bu olur mu yarın yüklicem
W w0nzy Hectopat Katılım 28 Haziran 2021 Mesajlar 42 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Eylül 2021 #18 Thelox dedi: Bence fark eder Genişletmek için tıkla... f ile h arasında block farkı olabilir f modelinde 13540000.dwmmc0 iken h'de 13450000.dwmmc1 olabilir ve cihaza zarar verebilir dikkat etmek lazım
Thelox dedi: Bence fark eder Genişletmek için tıkla... f ile h arasında block farkı olabilir f modelinde 13540000.dwmmc0 iken h'de 13450000.dwmmc1 olabilir ve cihaza zarar verebilir dikkat etmek lazım