Candexil Femtopat Katılım 9 Nisan 2021 Mesajlar 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Nisan 2021 #1 Kerneli hangi programla yazacağım? Veya hangi kodlama dilinde? Yardımcı olur musunuz? Son düzenleyen: Moderatör: 9 Nisan 2021
cengover_ekin Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Temmuz 2020 Mesajlar 5.325 Makaleler 1 Çözümler 46 9 Nisan 2021 #2 Kernel derken işletim sistemi çekirdeğinden mi bahsediyorsunuz yoksa başka bir şey mi?
Candexil Femtopat Katılım 9 Nisan 2021 Mesajlar 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Nisan 2021 #3 cengover_ekin dedi: Kernel derken işletim sistemi çekirdeğinden mi bahsediyorsunuz yoksa başka bir şey mi? Genişletmek için tıkla... Evet işletim sistemi çekirdeği.
cengover_ekin dedi: Kernel derken işletim sistemi çekirdeğinden mi bahsediyorsunuz yoksa başka bir şey mi? Genişletmek için tıkla... Evet işletim sistemi çekirdeği.
cengover_ekin Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Temmuz 2020 Mesajlar 5.325 Makaleler 1 Çözümler 46 10 Nisan 2021 #4 Candexil dedi: Evet işletim sistemi çekirdeği. Genişletmek için tıkla... Aşağıdaki sayfaya göre C ve Assembly kullanılarak yazılmış. Ancak bu iş, muhtemelen tek bir kişinin altından kalkabileceği bir iş değildir. Linux - Wikipedia en.m.wikipedia.org
Candexil dedi: Evet işletim sistemi çekirdeği. Genişletmek için tıkla... Aşağıdaki sayfaya göre C ve Assembly kullanılarak yazılmış. Ancak bu iş, muhtemelen tek bir kişinin altından kalkabileceği bir iş değildir. Linux - Wikipedia en.m.wikipedia.org
Candexil Femtopat Katılım 9 Nisan 2021 Mesajlar 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Nisan 2021 #5 cengover_ekin dedi: Aşağıdaki sayfaya göre C ve Assembly kullanılarak yazılmış. Ancak bu iş, muhtemelen tek bir kişinin altından kalkabileceği bir iş değildir. https://en.m.wikipedia.org/wiki/Linux Genişletmek için tıkla... Sağ olun. Arkadaşımla birlikte yazacağız. Son düzenleme: 10 Nisan 2021
cengover_ekin dedi: Aşağıdaki sayfaya göre C ve Assembly kullanılarak yazılmış. Ancak bu iş, muhtemelen tek bir kişinin altından kalkabileceği bir iş değildir. https://en.m.wikipedia.org/wiki/Linux Genişletmek için tıkla... Sağ olun. Arkadaşımla birlikte yazacağız.