SM-N7500Q RAM arttırma nasıl yapılır?

Hocam TWRP'yi yükledim şimdi kullanabiliyorum TWRP'yi. Hocam bir de tam olarak ROM'u yükledikten sonra telefona sanal RAM kurabilir miyiz?

Burada söylemişim. Sanal RAM belki kurulur ama çok zor.

Hocam onu kurmaya çalışınca her ne yapsam düzeltemediğim 7 hatası alıyorum maalesef başka yerlerde 7.1.1 ROM'ları da var onu denesek olmaz mı?

böyle bir link var hocam buradan buldum

Hocam cyanogenmod'u yüklemeyi başardım yanında GApps dosyasını indirmeyi unutmuşum onu da yapınca oldu ancak güzel ama hocam telefon ile konuşurken telefonun üstündeki telefonla konuşmak için olan hoparlörü çok yüksek ses çıkarıyor ve kurulumu yaptıktan sonra hattı taktım ve ardından hattaki tüm kişiler gitti hiçbir şekilde geri getiremedim maalesef bu yüzden geri telefonun kendi ROM'unu yükledim bir de cyanogenmod gibi LineageOS varmış onun ROM'u varsa onu deneyelim bir de hocam.
2. olarak bu Android 7.1.1 ROM'unu yükleyince hattı görmüyor yazılım güncellemesinde kurulum sihirbazı çöküyor kullanacak olanlara bilgisi olsun.

Son düzenleme:

Varsa link veriniz.

Tamamdır hocam.

Hocam birkaç gündür araştırıyorum LineageOS için Android 5.1 yok. Ben açıkçası cyanogenmod'u sevdim pil tüketimi az ve bu konunun başlığı olan sanal RAM kurmayı nasıl yapacağım bu sisteme.

Son düzenleme:

Bu video işine yarar. Sanal RAM yapıyorsunuz.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Videodaki gereken program;

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…