Merhaba, cihazımı Android 7 Hong Kong ROM 'una güncelledim fakat güncelleme sonrası 4 haneli numaralara ve normal kişilere SMS atamaz oldum. Android System WebView devre dışı gözüküyor ve etkinleştiremiyorum. Android 6.0.1 sürümünde hangi ROM'a sahip olduğumu hatırlayabilsem takrar o ROM'a geçiş yapacağım. Tek hatırladığım Phone Info üzerinden baktığımda TUR dahil birçok kod vardı ve Vietnam olduğunu tahmin ediyorum.
Yapmak istediğim şey ülke kodunu değiştirip yani SM-N920C yapıp TUR versiyonunda kullanmak.
Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
N9200 yazıyor. Bende o yüzden model numarasını değiştirip yüklemek istiyorum yoksa direkt TUR kodlu ROM flaşlamaya çalıştım ama hata veriyor. Model numarasını nasıl değiştirebilirim ?
Dostum imkansız senin istediğin şey. Sadece custom rom dene. N920 model kodu ile yükleyemezsin senin telefonun hatta n9200 olana root bile atamıyorsun önce bootloader açacaksın.
Yazılım bilgisindeki ana bant sürümü yazan kısımdaki yazıları atar mısın ? Sammobile.com üyelik oluşturarak indir samsung driver kurduktan sonra download modda bunu kur. 6.0.1 dönüş yolu.
Dostum imkansız senin istediğin şey. Sadece custom rom dene. N920 model kodu ile yükleyemezsin senin telefonun hatta n9200 olana root bile atamıyorsun önce bootloader açacaksın.
Yazılım bilgisindeki ana bant sürümü yazan kısımdaki yazıları atar mısın ? Sammobile.com üyelik oluşturarak indir samsung driver kurduktan sonra download modda bunu kur. 6.0.1 dönüş yolu.
Yorumun için teşekkür ederim. Sıkıntı kendi kendine geçti nasıl olduğunu bende anlamadım
Google Play üzerinden Güvendeyim uygulamasını denemek istedim ve yükledim, o andan itibaren sıkıntısız bir şekilde SMS gönderiyor.