Merhabalar. Tabletinize uygun romları internet üzerinden "Galaxy Tab 3 Lite 7.0 Wi-fi Roms" şeklinde arama yaparak bulabilirsiniz. Bulduğunuz romları yüklemek için ise 'Odin' isimli programı kullanabilirsiniz. Konu ile ilgili detaylı anlatım aşağıdaki linkte mevcuttur. Takıldığınız bir yer olursa, bu gönderi üzerinden bana sorabilirsiniz. Link: www.androiddunya.com/samsung-galaxy-sm-t110-rom-yukleme/
Anlatımlar mevcut fakat siz yanlış anladınız. Ben ROM kurmayı biliyorum. Sadece rom tavsiyesi istedim. Tabletin Android sürümü 4.4.4 KitKat ve stock olduğu için bariz takılmalar meydana geliyor. Ben tabletime uyumlu en az 5.0 Lollipop bir ROM istiyorum. Umarım anlatabilmişimdir.
Anlatımlar mevcut fakat siz yanlış anladınız. Ben ROM kurmayı biliyorum. Sadece rom tavsiyesi istedim. Tabletin Android sürümü 4.4.4 KitKat ve stock olduğu için bariz takılmalar meydana geliyor. Ben tabletime uyumlu en az 5.0 Lollipop bir ROM istiyorum. Umarım anlatabilmişimdir.
This is a custom ROM build to run on Samsung Galaxy Tab E (SM-T113NU). This work was based on Remilia Scarlet/Nguyễn Diệp Quỳnh code for SM-G360H phone (which uses Spredtrum sc8830, just like this tablet) Working Wi-FI Bluetooth (file transfer...
forum.xda-developers.com
Al dostum. 7.1.2 android sürümü rom. SM-T113 için.
This is a custom ROM build to run on Samsung Galaxy Tab E (SM-T113NU). This work was based on Remilia Scarlet/Nguyễn Diệp Quỳnh code for SM-G360H phone (which uses Spredtrum sc8830, just like this tablet) Working Wi-FI Bluetooth (file transfer...
forum.xda-developers.com
Al dostum. 7.1.2 Android sürümü ROM. SM-T113 için.