SM-T290 FRP bypass edilmiyor

emirgc

Femtopat
Daha fazla  
Herkese merhaba,
Samsung Galaxy Tab A 8.0 5bit Android 11.
Baypas sorunu var çözemiyorum bir türlü ROM atmayı denedim 30 defa olmadı.
YouTube'dan 100 tane bypas sorunu videosu izledim ama yine de olmadı. Yardım edebilecek mevcut mu?

Herkese merhaba,
Samsung Galaxy Tab A 8.0 5bit Android 11.
Baypas sorunu var çözemiyorum bir türlü ROM atmayı denedim 30 defa olmadı.
YouTube'dan 100 tane bypas sorunu videosu izledim ama yine de olmadı. Yardım edebilecek mevcut mu?

Package disable Pro lisansı alırsan mümkün hala.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Şu an bunu yapacak cihazım yok. Başka bir Samsung lazım sanırım, ama bende güncel yedeklemeli Samsung cihaz yok maalesef. @heribert yavuz.

Server'dan USB FRP var oda. 10 dolar ile 20 dolar arasında geziyor. bu yöntem dışında tek bu var.

Samsung cihaz bulmaya çalışacağım bu uygulama kaç TL nereden satın almam gerekiyor @Heribert Yavuz

Evet çok şükür sorunu çözdümanlatıyorum fazla zor değil mi ben 7 günün sonunda buldum umarım size katkım olur
Benim bit sürümüm 5 olduğu için bunu indirdim önce China room indiriyoruz
Ardından cihazı yükleme moduna alıyoruz (ses aç-ses kıs basılı tutarken PC'den gelen kabloyu takın ardından ses açma tuşuna basın dowload moda giriyor
Ardındanm yüklediğimiz ROM'u yazıyoruz yüklendikten sonra
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Bu videodaki işlemi yapıp tableti açıyoruz dili İngilizce seçin ben Çince çok karıştırdım
Ardından hemen parolayı değiştirip çıkıyoruz bu kadar geriye sadece TR ROM yüklemek kaldı
Gene dowload moda alın
ROM'u tekrar kurun bu sefer TR ROM
Hepsi bu kadar 0 gibi kurulum yapmaya devam

Son düzenleme:
Samsung cihaz bulmaya çalışacağım bu uygulama kaç TL nereden satın almam gerekiyor @Heribert Yavuz

Evet çok şükür sorunu çözdümanlatıyorum fazla zor değil mi ben 7 günün sonunda buldum umarım size katkım olur.
Benim bit sürümüm 5 olduğu için bunu indirdim önce China room indiriyoruz.
Ardından cihazı yükleme moduna alıyoruz (ses aç-ses kıs basılı tutarken PC'den gelen kabloyu takın ardından ses açma tuşuna basın dowload moda giriyor.
Ardındanm yüklediğimiz ROM'u yazıyoruz yüklendikten sonra.

Bu videodaki işlemi yapıp tableti açıyoruz dili İngilizce seçin ben Çince çok karıştırdım.
Ardından hemen parolayı değiştirip çıkıyoruz bu kadar geriye sadece TR ROM yüklemek kaldı.
Gene dowload moda alın.
ROM'u tekrar kurun bu sefer TR ROM.
Hepsi bu kadar 0 gibi kurulum yapmaya devam.

Videodaki gibi mi yapalım.

Evet çok şükür sorunu çözdümanlatıyorum fazla zor değil mi ben 7 günün sonunda buldum umarım size katkım olur
Benim bit sürümüm 5 olduğu için bunu indirdim önce China room indiriyoruz
Ardından cihazı yükleme moduna alıyoruz (ses aç-ses kıs basılı tutarken PC'den gelen kabloyu takın ardından ses açma tuşuna basın dowload moda giriyor
Ardındanm yüklediğimiz ROM'u yazıyoruz yüklendikten sonra

Bu videodaki işlemi yapıp tableti açıyoruz dili İngilizce seçin ben Çince çok karıştırdım
Ardından hemen parolayı değiştirip çıkıyoruz bu kadar geriye sadece TR ROM yüklemek kaldı
Gene dowload moda alın
ROM'u tekrar kurun bu sefer TR ROM
Hepsi bu kadar 0 gibi kurulum yapmaya devam

Merhaba

Video da denilenleri yapıyorum ama baidu ekranı bir türlü geçmiyor. Hep o ekranda kalıyor şifre ekranı geliyor giriyorum ama bir türlü geçemedim. Yaptığınız extra bişey var mı ? Video da adamda aynı şekilde takılyor o ekranda ama bir şekilde geçiyor . Bunu da göstermiyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı