dcgame65 Centipat Katılım 24 Mayıs 2024 Mesajlar 96 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Eylül 2025 #1 İlk önce Custom ROM ve Custom recovery hayatımda kurmadım. Amacım Spotify Instagram gibi uygulamaları kasmadan açmak istiyorum. Öneriniz nedir?
İlk önce Custom ROM ve Custom recovery hayatımda kurmadım. Amacım Spotify Instagram gibi uygulamaları kasmadan açmak istiyorum. Öneriniz nedir?
HakanXD Megapat Cep Doktoru Katılım 10 Ekim 2021 Mesajlar 6.134 Çözümler 51 Yer Bursa 7 Eylül 2025 #2 dcgame65 dedi: İlk önce Custom ROM ve Custom recovery hayatımda kurmadım. Amacım Spotify Instagram gibi uygulamaları kasmadan açmak istiyorum. Öneriniz nedir? Genişletmek için tıkla... LineageOS official olarak destek veriyor tavsiye ederim Install LineageOS on gtowifi | LineageOS Wiki
dcgame65 dedi: İlk önce Custom ROM ve Custom recovery hayatımda kurmadım. Amacım Spotify Instagram gibi uygulamaları kasmadan açmak istiyorum. Öneriniz nedir? Genişletmek için tıkla... LineageOS official olarak destek veriyor tavsiye ederim Install LineageOS on gtowifi | LineageOS Wiki
Heribert Yavuz Gigapat Zamanın Tanığı Android Ustası Katılım 7 Aralık 2018 Mesajlar 6.224 Makaleler 6 Çözümler 146 Yer Dimension C-137 Daha fazla Cinsiyet Diğer Meslek Video Editör 7 Eylül 2025 #3 Artık Custom ROM ve Recovery kurulabiliyor. TWRP: Recovery: Samsung Galaxy Tab A8 "2019 TWRP 3.7.0 (Binary 5) ROM: LineageOS Downloads
Artık Custom ROM ve Recovery kurulabiliyor. TWRP: Recovery: Samsung Galaxy Tab A8 "2019 TWRP 3.7.0 (Binary 5) ROM: LineageOS Downloads
dcgame65 Centipat Katılım 24 Mayıs 2024 Mesajlar 96 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Eylül 2025 #4 Heribert Yavuz dedi: Artık Custom ROM ve recovery kurulabiliyor. TWRP: Recovery: Samsung Galaxy Tab A8 "2019 TWRP 3.7.0 (Binary 5) ROM: LineageOS Downloads Genişletmek için tıkla... Başka TWRP sürümü var mı? Bu karışık. Heribert Yavuz dedi: Artık Custom ROM ve recovery kurulabiliyor. TWRP: Recovery: Samsung Galaxy Tab A8 "2019 TWRP 3.7.0 (Binary 5) ROM: LineageOS Downloads Genişletmek için tıkla... Son düzenleyen: Moderatör: 7 Eylül 2025
Heribert Yavuz dedi: Artık Custom ROM ve recovery kurulabiliyor. TWRP: Recovery: Samsung Galaxy Tab A8 "2019 TWRP 3.7.0 (Binary 5) ROM: LineageOS Downloads Genişletmek için tıkla... Başka TWRP sürümü var mı? Bu karışık. Heribert Yavuz dedi: Artık Custom ROM ve recovery kurulabiliyor. TWRP: Recovery: Samsung Galaxy Tab A8 "2019 TWRP 3.7.0 (Binary 5) ROM: LineageOS Downloads Genişletmek için tıkla...
Heribert Yavuz Gigapat Zamanın Tanığı Android Ustası Katılım 7 Aralık 2018 Mesajlar 6.224 Makaleler 6 Çözümler 146 Yer Dimension C-137 Daha fazla Cinsiyet Diğer Meslek Video Editör 7 Eylül 2025 #5 dcgame65 dedi: Başka TWRP sürümü var mı? Bu karışık. Genişletmek için tıkla... Şu an bir tek bu var güncel. Karışık değil.
dcgame65 dedi: Başka TWRP sürümü var mı? Bu karışık. Genişletmek için tıkla... Şu an bir tek bu var güncel. Karışık değil.
dcgame65 Centipat Katılım 24 Mayıs 2024 Mesajlar 96 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Eylül 2025 #6 Heribert Yavuz dedi: Artık Custom ROM ve recovery kurulabiliyor. TWRP: Recovery: Samsung Galaxy Tab A8 "2019 TWRP 3.7.0 (Binary 5) ROM: LineageOS Downloads Genişletmek için tıkla... Başka TWRP sürümü var mı? Bu karışık. Heribert Yavuz dedi: Artık Custom ROM ve recovery kurulabiliyor. TWRP: Recovery: Samsung Galaxy Tab A8 "2019 TWRP 3.7.0 (Binary 5) ROM: LineageOS Downloads Genişletmek için tıkla... Heribert Yavuz dedi: Şu an bir tek bu var güncel. Karışık değil. Genişletmek için tıkla... LineageOS recovercy kursam sıkıntı olmaz mı? Heribert Yavuz dedi: Şu an bir tek bu var güncel. Karışık değil. Genişletmek için tıkla... LineageOS recovercy kursam sıkıntı olmaz mı lüften cevap verin. Heribert Yavuz dedi: Şu an bir tek bu var güncel. Karışık değil. Genişletmek için tıkla... Lütfen acelem var cevap verin. Son düzenleme: 7 Eylül 2025
Heribert Yavuz dedi: Artık Custom ROM ve recovery kurulabiliyor. TWRP: Recovery: Samsung Galaxy Tab A8 "2019 TWRP 3.7.0 (Binary 5) ROM: LineageOS Downloads Genişletmek için tıkla... Başka TWRP sürümü var mı? Bu karışık. Heribert Yavuz dedi: Artık Custom ROM ve recovery kurulabiliyor. TWRP: Recovery: Samsung Galaxy Tab A8 "2019 TWRP 3.7.0 (Binary 5) ROM: LineageOS Downloads Genişletmek için tıkla... Heribert Yavuz dedi: Şu an bir tek bu var güncel. Karışık değil. Genişletmek için tıkla... LineageOS recovercy kursam sıkıntı olmaz mı? Heribert Yavuz dedi: Şu an bir tek bu var güncel. Karışık değil. Genişletmek için tıkla... LineageOS recovercy kursam sıkıntı olmaz mı lüften cevap verin. Heribert Yavuz dedi: Şu an bir tek bu var güncel. Karışık değil. Genişletmek için tıkla... Lütfen acelem var cevap verin.