SquaT Hectopat Katılım 11 Aralık 2021 Mesajlar 213 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Şubat 2022 #1 Merhabalar SM-T507 adlı cihaza root atmak istiyorum. Fakat surumune göre twfr(twrf) adını karıştırıyorum bulunmuyor. Nasıl atabilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 23 Şubat 2022
Merhabalar SM-T507 adlı cihaza root atmak istiyorum. Fakat surumune göre twfr(twrf) adını karıştırıyorum bulunmuyor. Nasıl atabilirim?
erengore Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Ağustos 2020 Mesajlar 12.022 Makaleler 9 Çözümler 141 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Şubat 2022 #2 How to Root Samsung SM-T507 TWRP Recovery Download And Install Samsung SM-T507 TWRP Recovery Quick Steps to download and install TWRP Custom Recovery on your phone. www.mobilewithdrivers.com Buradaki anlatım ile yükleyebilirsiniz. İçeride dosyanın kendisi de var. Yapamazsanız yardımcı olurum. Artı 0 Eksi
How to Root Samsung SM-T507 TWRP Recovery Download And Install Samsung SM-T507 TWRP Recovery Quick Steps to download and install TWRP Custom Recovery on your phone. www.mobilewithdrivers.com Buradaki anlatım ile yükleyebilirsiniz. İçeride dosyanın kendisi de var. Yapamazsanız yardımcı olurum.
KS KS SquaT Hectopat Katılım 11 Aralık 2021 Mesajlar 213 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Şubat 2022 #3 erengore dedi: How to Root Samsung SM-T507 TWRP Recovery Download And Install Samsung SM-T507 TWRP Recovery Quick Steps to download and install TWRP Custom Recovery on your phone. www.mobilewithdrivers.com Buradaki anlatım ile yükleyebilirsiniz. İçeride Genişletmek için tıkla... erengore dedi: How to Root Samsung SM-T507 TWRP Recovery Download And Install Samsung SM-T507 TWRP Recovery Quick Steps to download and install TWRP Custom Recovery on your phone. www.mobilewithdrivers.com Buradaki anlatım ile yükleyebilirsiniz. İçeride dosyanın kendisi de var. Yapamazsanız yardımcı olurum. Genişletmek için tıkla... Direk linki atabilir misiniz rica etsem site karışıkda. erengore dedi: How to Root Samsung SM-T507 TWRP Recovery Download And Install Samsung SM-T507 TWRP Recovery Quick Steps to download and install TWRP Custom Recovery on your phone. www.mobilewithdrivers.com Buradaki anlatım ile yükleyebilirsiniz. İçeride dosyanın kendisi de var. Yapamazsanız yardımcı olurum. Genişletmek için tıkla... İmg dosyasi yok TWRP kendi sitesne atiyor orada da bukunmuyor. Son düzenleme: 24 Şubat 2022 Artı 0 Eksi
erengore dedi: How to Root Samsung SM-T507 TWRP Recovery Download And Install Samsung SM-T507 TWRP Recovery Quick Steps to download and install TWRP Custom Recovery on your phone. www.mobilewithdrivers.com Buradaki anlatım ile yükleyebilirsiniz. İçeride Genişletmek için tıkla... erengore dedi: How to Root Samsung SM-T507 TWRP Recovery Download And Install Samsung SM-T507 TWRP Recovery Quick Steps to download and install TWRP Custom Recovery on your phone. www.mobilewithdrivers.com Buradaki anlatım ile yükleyebilirsiniz. İçeride dosyanın kendisi de var. Yapamazsanız yardımcı olurum. Genişletmek için tıkla... Direk linki atabilir misiniz rica etsem site karışıkda. erengore dedi: How to Root Samsung SM-T507 TWRP Recovery Download And Install Samsung SM-T507 TWRP Recovery Quick Steps to download and install TWRP Custom Recovery on your phone. www.mobilewithdrivers.com Buradaki anlatım ile yükleyebilirsiniz. İçeride dosyanın kendisi de var. Yapamazsanız yardımcı olurum. Genişletmek için tıkla... İmg dosyasi yok TWRP kendi sitesne atiyor orada da bukunmuyor.