Kürşad003 Hectopat Katılım 27 Mayıs 2021 Mesajlar 113 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 17 Haziran 2025 #1 Merhaba arkadaşlar. Bugün SM-T561'i Android 8.1.0 sıfır sürümüne yükselttim fakat tatmin olmadım 11'e yükseltmek istiyorum. Ne yapmalıyım?
Merhaba arkadaşlar. Bugün SM-T561'i Android 8.1.0 sıfır sürümüne yükselttim fakat tatmin olmadım 11'e yükseltmek istiyorum. Ne yapmalıyım?
Dual kor Hectopat Katılım 22 Haziran 2020 Mesajlar 985 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Haziran 2025 #2 Unofficial LineageOS bulup kurarsın en fazla. O model için pek uğraşan yoktur. Riske girmek istersen GSI öneririm ama oda çok yoktur.
Unofficial LineageOS bulup kurarsın en fazla. O model için pek uğraşan yoktur. Riske girmek istersen GSI öneririm ama oda çok yoktur.
Kürşad003 Hectopat Katılım 27 Mayıs 2021 Mesajlar 113 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 17 Haziran 2025 #3 Dual kor dedi: Unofficial LineageOS bulup kurarsın en fazla. O model için pek uğraşan yoktur. Riske girmek istersen GSI öneririm ama oda çok yoktur. Genişletmek için tıkla... TWRP bulamadım sıkıntı orada.
Dual kor dedi: Unofficial LineageOS bulup kurarsın en fazla. O model için pek uğraşan yoktur. Riske girmek istersen GSI öneririm ama oda çok yoktur. Genişletmek için tıkla... TWRP bulamadım sıkıntı orada.
Dual kor Hectopat Katılım 22 Haziran 2020 Mesajlar 985 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Haziran 2025 #4 Kürşad003 dedi: TWRP bulamadım sıkıntı orada. Genişletmek için tıkla... OrangeFox vardır belki iş görür.
Kürşad003 dedi: TWRP bulamadım sıkıntı orada. Genişletmek için tıkla... OrangeFox vardır belki iş görür.
Heribert Yavuz Gigapat Zamanın Tanığı Android Ustası Katılım 7 Aralık 2018 Mesajlar 6.184 Makaleler 6 Çözümler 140 Yer Dimension C-137 Daha fazla Cinsiyet Diğer Meslek Video Editör 17 Haziran 2025 #5 Android 11 yok o cihaza.
Dual kor Hectopat Katılım 22 Haziran 2020 Mesajlar 985 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Haziran 2025 #6 Heribert Yavuz dedi: Android 11 yok o cihaza. Genişletmek için tıkla... Keşke bir yapay zeka olsa ve stock dosyaları alıp allayıp pullayıp yarım yamalakta olsa port yapsa istenilen cihaza.
Heribert Yavuz dedi: Android 11 yok o cihaza. Genişletmek için tıkla... Keşke bir yapay zeka olsa ve stock dosyaları alıp allayıp pullayıp yarım yamalakta olsa port yapsa istenilen cihaza.
Kürşad003 Hectopat Katılım 27 Mayıs 2021 Mesajlar 113 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 17 Haziran 2025 #7 Dual kor dedi: Keşke bir yapay zeka olsa ve stock dosyaları alıp allayıp pullayıp yarım yamalakta olsa port yapsa istenilen cihaza. Genişletmek için tıkla... Yapıcak bişey yok hocam 8.1 bir kurdum artık.
Dual kor dedi: Keşke bir yapay zeka olsa ve stock dosyaları alıp allayıp pullayıp yarım yamalakta olsa port yapsa istenilen cihaza. Genişletmek için tıkla... Yapıcak bişey yok hocam 8.1 bir kurdum artık.