Atakan K Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Katılım 14 Şubat 2023 Mesajlar 4.062 Makaleler 2 Çözümler 78 Daha fazla Sistem Özellikleri | Ryzen 5 3600 | GTX 1660 Super | Cinsiyet Erkek 7 Haziran 2025 #1 Hocalarım merhaba. Bugün SM-T590 cihazımda LineageOS'u silip crDroid'e geçiş yaptım ancak ana ekranın sol üst kısmında "CrDroid'e hoş geldiniz!" yazısı var. Bu yazıyı nasıl giderebilirim acaba? Teşekkürler. Kullanmış olduğum ROM'un linki: [ROM][UNOFFICIAL][15 QPR2] crDroid 11.4 64-bit for Galaxy Tab A 10.5 (2018) WiFi [SM-T590]
Hocalarım merhaba. Bugün SM-T590 cihazımda LineageOS'u silip crDroid'e geçiş yaptım ancak ana ekranın sol üst kısmında "CrDroid'e hoş geldiniz!" yazısı var. Bu yazıyı nasıl giderebilirim acaba? Teşekkürler. Kullanmış olduğum ROM'un linki: [ROM][UNOFFICIAL][15 QPR2] crDroid 11.4 64-bit for Galaxy Tab A 10.5 (2018) WiFi [SM-T590]
Çözüm AREYsan 7 Haziran 2025 Atakan K dedi: Maalesef değil, denedim. Genişletmek için tıkla... Launcher ayarlarını kontrol et, takvime etkinlik kur. Olmadı Trebuchet'ın ayarlarını sıfırla. Google Now Widget'ı gibi bir widget eklentisi varsa onun ayarlarını da kontrol et.
Atakan K dedi: Maalesef değil, denedim. Genişletmek için tıkla... Launcher ayarlarını kontrol et, takvime etkinlik kur. Olmadı Trebuchet'ın ayarlarını sıfırla. Google Now Widget'ı gibi bir widget eklentisi varsa onun ayarlarını da kontrol et.
AREYsan Hectopat Katılım 13 Şubat 2022 Mesajlar 590 Makaleler 1 Çözümler 8 7 Haziran 2025 #2 Widget olabilir. Basılı tutup silmeyi dene. Artı 0 Eksi
KS KS Atakan K Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Katılım 14 Şubat 2023 Mesajlar 4.062 Makaleler 2 Çözümler 78 Daha fazla Sistem Özellikleri | Ryzen 5 3600 | GTX 1660 Super | Cinsiyet Erkek 7 Haziran 2025 #3 AREYsan dedi: Widget olabilir. Basılı tutup silmeyi dene. Genişletmek için tıkla... Maalesef değil, denedim. Artı 0 Eksi
AREYsan dedi: Widget olabilir. Basılı tutup silmeyi dene. Genişletmek için tıkla... Maalesef değil, denedim.
AREYsan Hectopat Katılım 13 Şubat 2022 Mesajlar 590 Makaleler 1 Çözümler 8 7 Haziran 2025 #4 Atakan K dedi: Maalesef değil, denedim. Genişletmek için tıkla... Launcher ayarlarını kontrol et, takvime etkinlik kur. Olmadı Trebuchet'ın ayarlarını sıfırla. Google Now Widget'ı gibi bir widget eklentisi varsa onun ayarlarını da kontrol et. Son düzenleyen: Moderatör: 7 Haziran 2025 Artı 0 Eksi Çözüm
Atakan K dedi: Maalesef değil, denedim. Genişletmek için tıkla... Launcher ayarlarını kontrol et, takvime etkinlik kur. Olmadı Trebuchet'ın ayarlarını sıfırla. Google Now Widget'ı gibi bir widget eklentisi varsa onun ayarlarını da kontrol et.
KS KS Atakan K Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Katılım 14 Şubat 2023 Mesajlar 4.062 Makaleler 2 Çözümler 78 Daha fazla Sistem Özellikleri | Ryzen 5 3600 | GTX 1660 Super | Cinsiyet Erkek 7 Haziran 2025 #5 AREYsan dedi: Launcher ayarlarını kontrol et, takvime etkinlik kur. Olmadı Trebuchet'ın ayarlarını sıfırla. Google Now Widget'ı gibi bir widget eklentisi varsa onun ayarlarını da kontrol et. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim, Ana ekran ayarları/Ana ekran/Hızlı alan bölümündeki Bir Bakışta ayarını kapatınca sorun çözüldü. Artı 0 Eksi
AREYsan dedi: Launcher ayarlarını kontrol et, takvime etkinlik kur. Olmadı Trebuchet'ın ayarlarını sıfırla. Google Now Widget'ı gibi bir widget eklentisi varsa onun ayarlarını da kontrol et. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim, Ana ekran ayarları/Ana ekran/Hızlı alan bölümündeki Bir Bakışta ayarını kapatınca sorun çözüldü.
AREYsan Hectopat Katılım 13 Şubat 2022 Mesajlar 590 Makaleler 1 Çözümler 8 7 Haziran 2025 #6 Atakan K dedi: Teşekkür ederim, Ana ekran ayarları/Ana ekran/Hızlı alan bölümündeki Bir Bakışta ayarını kapatınca sorun çözüldü. Genişletmek için tıkla... Hayırlı olsun, ben teşekkür ederim. (Konuları karıştırmışım.) Artı 0 Eksi
Atakan K dedi: Teşekkür ederim, Ana ekran ayarları/Ana ekran/Hızlı alan bölümündeki Bir Bakışta ayarını kapatınca sorun çözüldü. Genişletmek için tıkla... Hayırlı olsun, ben teşekkür ederim. (Konuları karıştırmışım.)
Heribert Yavuz Gigapat Zamanın Tanığı Android Ustası Katılım 7 Aralık 2018 Mesajlar 6.217 Makaleler 6 Çözümler 144 Yer Dimension C-137 Daha fazla Cinsiyet Diğer Meslek Video Editör 7 Haziran 2025 #7 crDroid ayarlarından kapatılıyor bu. Artı 0 Eksi